MENU BAR

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

♥ FOLLOW ME ♥

Wednesday, June 1, 2011

PENANGAN NORA ELENA


Uolls ada ikuti cete Nora Elena x?.

 - Nora Elena -

Aku klo xsempat tgk, wajib usha balik cete tu kat TONTON.
Ceritanya bagi aku mmg best. Pelakonnya pun sesuai sgt2. Suka watak hero ngan heroinnya.
Kalau time siaran Nora Elena tu, hubby ajak g pasar malam pun bo layan jek....hahaha.
Syira plak klo aku tgk cete tu kat laptop, sure duduk ngan aku xberganjak punya. Bila tgk, byk bertanya...itulah...inilah...alhamdulillah nampaknya dia dah faham apa yg dia tgk.

Kalau cerita gaduh² akan bertanya
' Mama, kenapa die gaduh, dose tau '
Kalau cerita mati akan bertanya
' Mama, dier pengsan ye '

So, skang ni kener perhati juga apa cete yg dia tgk. Paling tak tahan klo tgk cete seksi meksi. Jenuh woo nak jawab klo die tanya. Cete owg putih skang plak dah mcm xda tapis² dah. Jgn kata owg putih punya cete, melayu punya cete pun satu hal.

Lepas ni mesti byk lagi novel akan difilemkan

♥♥ Jom sama² klik²..u klik me, i klik u ♥♥

5 Kawan Yg Sudi Tinggal Jejak:

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

suka watak seth..:-)

...sWeeT uMi... said...

tu la..kat aopis ni semua dok citer pasal tu so smlm petang layan la citer tu...huhuhu mmg best laaa...adoiii melekar lg la ni (",)

EiJa ZaQuaN said...

eija sbb cuti bersalin 3 bulan.so mmg dpt layan citer nora elana..tp mmg layan pun citer ni..

asiah_najihah said...

cite ni memang best..kena cari novel dye..hehe

ch@ said...

tak menang jawapan nak menjawab soklan syira ye. haha. syira-syira. lama2 nnt bestla awak, dh ada kawan ajak tgk drama.

♥ Jom Tambah Pendapatan Bersama HeartBeat - Just Klik² ♥

Sebelum tu korang klik banner kat bawah ni k...



Tutorial penuh untuk mendaftar HeartBeat korang klik kat bawah ni ok
http://syilasyira.blogspot.com/2011/02/tutorial-heart-beat-jom-tambah.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...