MENU BAR

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

♥ FOLLOW ME ♥

Tuesday, June 21, 2011

KiNi...BERALiH KE GOOGLE CHROME


Kini....selepas berhari aku ada masalah untuk meninggalkan komen masa bw...aku beralih ke

v

v

v

v


Ngeh...ngeh...
Kat umah mmg sepenuhnya aku pakai Google Chrome. Dulu kat opis aku pakai Mozilla..tapi bila ada jek masalah aku tanpa segan silu download GC ni...lagi cepat..dah yang pastinya nampak jelas kecantikan dan kesmarttan blog uolls...hihihi

Kalau korang nak juga download klik link kat bawah ye...

pastu Accept and Install
BERALIH KE GC TAPI AKU MASIH SETIA NGAN NUFFNANG...(eh..ada kena mengena ker??)

♥♥ Jom sama² klik²..u klik me, i klik u ♥♥

5 Kawan Yg Sudi Tinggal Jejak:

...sWeeT uMi... said...

umi pun guna GC...cepat and smart kan (^_^)

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

sy mmg pengguna tegar GC ehhehe

Zie said...

Samalah kita.. tapi memang dah guna GC dari dulu... cayalah..

Masya Amira Aimie said...

selamat dtg ke GC kt mmg gune 2 sejak kwn suggest dulu x kirelah kat umah ker?? kat opis ker?? hihihi.....

♥SyilaSyira♥ said...

sweet umi : yup..best skit nak berbw

rose : wah..mmg tegar tu

Zie : Go GC...Go..hahaha

Masya : Mmg terbukti lagi pantas..hihi

♥ Jom Tambah Pendapatan Bersama HeartBeat - Just Klik² ♥

Sebelum tu korang klik banner kat bawah ni k...



Tutorial penuh untuk mendaftar HeartBeat korang klik kat bawah ni ok
http://syilasyira.blogspot.com/2011/02/tutorial-heart-beat-jom-tambah.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...