MENU BAR

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

♥ FOLLOW ME ♥

Friday, June 24, 2011

SMiLEY MiNi DONUTS


1st time aku jumpa kedai buat mini donut. Cam kagum pun ada...(padahal jakun sebenarnya)
Uolls pernah tgk dan beli mini donut ni. 
Best toi tgk mesin tu buat bulat². Mmg ralik menengoknya. Adunan yg kuar pulak comel².
Aku dengan selamba trus minta izin nak amik gambar..hehehe..

 Semangat aku tgk mesin tu buat donut tu satu². Cute². tukang masaknya pun cute..hihihi

 - Aku zoom sikit-

- Siap ada palang besi untuk alih donut tu -

 - Katalog harga -

 - Comel lote kan -

 - 3 Perasa -

 - 12 Biji RM5.00 -


 - Siap ada 3 batang lidi kecik..senang nak makan-

 - Syira suka sgt..sbb comel katanya -

Sekian entry peraq dan jakun..hahahah

Donut pink tu keempat²nya selamat ditelan oleh Syira. Peminat tegar warna pink..

♥♥ Jom sama² klik²..u klik me, i klik u ♥♥

7 Kawan Yg Sudi Tinggal Jejak:

Onitsuka_hana said...

Waaah xpernh tegok lg..mesti sedap makan panas2

fieda said...

wow..canggih la skrg kan..

Yana said...

singgah lg...baca entri

jom join nie...
http://shaznzcraft.blogspot.com/2011/06/1st-giveaway-by-wan-myzura-collections.html

Kembang Perawan 3288 said...

hari tu pegi kt kuala slgor pnye. jakun jugak. tp tukang wat tu lembab gile. baru start keja kot. pas2 dia siap nk adun2 kuarkan tepung bagai.. last2 ktorg blah gitu. huhu..kalo mesin tu ade kt uma. sng je....

♥SyilaSyira♥ said...

onitsuka_hana : mmg sedap..tapi xleh makan byk sbb muak ckit...

fieda : sbb tu syila peraq sikit..hahaha

♥SyilaSyira♥ said...

yana : :-)

Kembang Perawan 3288 : kali ke2 pegi suh hubby tgk...tapi xdapat sbb budak lain tgk bancuh...lama tunggu last2 blah gitu je..hahaha

masturah muda said...

salam/ boleh tahu kat mana kedai jual donat ni. saya berminatlaa dengan mesin donatnya tu/

♥ Jom Tambah Pendapatan Bersama HeartBeat - Just Klik² ♥

Sebelum tu korang klik banner kat bawah ni k...



Tutorial penuh untuk mendaftar HeartBeat korang klik kat bawah ni ok
http://syilasyira.blogspot.com/2011/02/tutorial-heart-beat-jom-tambah.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...