MENU BAR

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

♥ FOLLOW ME ♥

Thursday, June 16, 2011

ASSiGNMENT DARi CHA


Berhutang satu entry buat CHA pemilik blog Hijaucantik
Terpilih antara Penjejak Terbaik blog Cha
Tuan rumah bagi assignment untuk 9 orang yang bertuah. Aku tempat ke-2...ngeee...Thanks Umi Oni. Sangat² terharu kerana aku salah seorang yg mendapat penghargaan itu.

Ok...nak jawab pertanyaan yang berlegar² di kepala Cha..

Cha..berikut jawapan untuk assignment yang diberikan :-
Kita suka jejak, jenguk, lawat, usha, sibuk dan seangkatan dengannya disebabkan kita suka blog awak yg warna hijau. Sama kan ngan blog kita...kan..kan..kan
Kita suka baca setiap entry awak, dan klo terlepas kita akan pastikan kita baca setiap satu entry yang terlepas tu. Cara penulisan awak pula sgt bersahaja dan kadang² bebelan yang panjang berjela. Hihihi. Suka tgk CikOni..suka baca cerita tentang dia.
Suka juga panggilan awak buat anak perempuan awak iaitu CikOni..mcm klasik bunyinya..lain dari yang lain.
Dan kita ingat lagi walaupun awak bukan orang pertama komen blog kita tapi awak antara blogger yg sgt support blog kita. Thanks ye
Walaupun kita berdua tak pernah jumpa, tak pernah kenal...tapi kita rasa sangat dekat dengan awak. 
Blog awak juga satu²nya blog yang kita akan buka setiap kali nak blogwalking. Wajib tu. Sbb kita tau awak akan pastikan setiap hari ada entry sekurang²nya 1 dan entry pada sabtu ahad sgt jarang dipost kan...???betul x..??
Kesimpulannya, kita mmg suka jejak blog Hijaucantik sbb tuan punya blog merupakan best friend yang kita temui sepanjang berblog. Semoga hubungan kita berkekalan ye...
Insyaallah ada rezeki..moga² kita dapat dipertemukan..Amin



CHA, best friend ke-2 ku selepas best fren ku dari zaman sekolah iaitu AINI. 
Seorang jumpa di alam maya, seorang lagi di alam nyata. 

♥♥ Jom sama² klik²..u klik me, i klik u ♥♥

3 Kawan Yg Sudi Tinggal Jejak:

EiJa ZaQuaN said...

wah siap buat n3..
eija komen dekat komen box jerk..
anyway cha mmg friendly kan..w/pun baru kenal hanya dialam maya..:)

ch@ said...

wah-wah-wah. izinkan kita copy and paste ye nanti. hihiii. kita rasa banyak dah syila buat entry fasal kita, malula saya. kikiii. tapi apapun, terima kasih banyak-banyak-banyak, one day kita jumpa ye.

nak jumpa eija pun tak sempat2 ni.

♥SyilaSyira♥ said...

Eija : mmg sgt friendly...eija pun sama...kwn² blog mmg semuanya sgt sporting...rasa berkawan tu ikhlas sgt

Cha : hihi..silakan ye...lagipun mmg entry khas utk cha...mudah² kita leh jumpa. Nak jumpa ngan eija ek..???bestnya..bila syila leh join agaknya...:-)

♥ Jom Tambah Pendapatan Bersama HeartBeat - Just Klik² ♥

Sebelum tu korang klik banner kat bawah ni k...



Tutorial penuh untuk mendaftar HeartBeat korang klik kat bawah ni ok
http://syilasyira.blogspot.com/2011/02/tutorial-heart-beat-jom-tambah.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...