MENU BAR

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

♥ FOLLOW ME ♥

Thursday, June 16, 2011

NORA ELENA EPiSOD AKHIR


Harini Nora Elena episod akhir. Wajb tgk ni..Klo terlepas seminit, ulang balik tgk kat tonton. Hahahaha...
Disebabkan Nora Elena...Kesian Syira. Balik rumah pengasuh kadang² leh juga singgah kedai, singgah pasar malam...Tapi skang ni no..no...no..Cian anak mama. Sabtu Ahad baru kita jenjalan k...
Balik rumah kelam kabut masak dengan harapan masa tgk cete Nora Elena leh tgk dgn suasana tenang..hihi..
Lepas ni rasanya mcm xnak ikuti cete baru yg ganti Nora Elena ni. Tapi rasanya setiap kali nak abis cete sure ckp mcm tu, tapi bila cete baru syok, kwn opis asik cete...janji tinggal janji..hahahha
Aku juga pengikut setia cerita NIKITA TV9. Ramai kutuk² asik² tv nak tayang cete indon, tapi serius dari cete Nabila aku xputus tgk TV9 jam 5.30. Tapi cete Indon ni slow..episod plk beratus². Kalau tertinggal 1-2 episod pun rasa ok jek. Suka tgk muka si Nikita tu..comel jek
Okeylah...jom menghitung masa...
 Untuk apa nak hitung masa...???

Dah tentu sbb Nora Elena........
Lagi 4 jam kita duduk melekap depan TV tgk NORA ELENA ok...???

Tak sabar nak tunggu kemunculan Ombak Rindu pula

♥♥ Jom sama² klik²..u klik me, i klik u ♥♥

3 Kawan Yg Sudi Tinggal Jejak:

hadina said...

hari ni last ek..me???????pasti terpacak depan tv nnt ni...hehehe
hubby ckp ina ni jarang tgk tv ptg2,pasti ada yg menarik ttg citer tu..jom pakat tgk ramai2 yer..

Masya Amira Aimie said...

hamboiiii sakan.. lps cite pelakon dia fasha lah.. alah.. tajuk x pasti g ermmm malas nak layan klu fasha yg berlakun huhuhuhuhu

ch@ said...

syila, nikita tu takde ulangan ke time cuti? kita suka tengok, somel je nikita dgn siapa yg kacak tu? tapiii sayangnya kita kerja, tak sempat tgk.

♥ Jom Tambah Pendapatan Bersama HeartBeat - Just Klik² ♥

Sebelum tu korang klik banner kat bawah ni k...



Tutorial penuh untuk mendaftar HeartBeat korang klik kat bawah ni ok
http://syilasyira.blogspot.com/2011/02/tutorial-heart-beat-jom-tambah.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...