MENU BAR

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

♥ FOLLOW ME ♥

Monday, September 10, 2012

OFFER MASUK AHLi TUPPERWARE....


Salam all... lama tak jenguk blog.... nak update dengan tupperware dulu...ekekekek

To all my lovely frens.... sapa² yang nak masuk ahli tupperware under syila boleh hubungi syila ok....

Ada offer untuk uolls...

BAYAR RM 70.00
ANDA DAPAT

 Kit Tupperware
Dan Free

1 pcs tumbler disney (selagi stok masih ada)

Pembelian rm150 juga akan ada free gift..

leh pm syila di link kat bawah k..

atau
atau
012-5634709 (syila)

SAMA² KITA MENAMBAH PENDAPATAN...


Monday, July 30, 2012

DAH ADA PEMENANG....:-)


Alhamdulillah akhirnya pemenang untuk TEKA TEKI telahpun memunculkan diri bersama dengan jawapan yang betul...

Siap aku print skrin lagi pemenangnya...hheehe...

Jom tgk

Yup..jawapannya TWIN STROLLER or STROLLER BERKEMBAR

Kepada akiratoriza sila like page LITTLE NS SHOPPE dulu ye...
then,
Sila emailkan nama, alamat dan no telefon ke email syila ye...
shira7536@yahoo.com...

Hadiah yg akiratoriza dapat 1x botol eco 500 ml mcm gambar kat bawah ni...(warna mengikut stok yg ada ye)


TAHNIAH DEAR


PEMENANG MASiH DiCARi


Assalamualaikum...

Macam tajuk kat atas tu...pemenang masih belum ditemui..so, fahamlah uolls yang dah bagi jawapan tu...jawapan uolls salah tu...oklah pada yg belum join klik link kat bawah untuk tgk apa teka tekinya...


Nak tau hadiahnya klik link kat bawah ni pula

(Hadiahnya dari jenama Tupperware tau...cepat join tau..nak bg free jek nih)

Disebabkan rasa mcm susah je uolls nak bg jawapan ye....aku bg klu ckit...

1. Barang dalam tu takda kena mengena ngan model yang ada ye...so, bukan utk kegunaan model tersebut..Dia tolong sibuk jek..hehehehe

2. Barang di dalam kotak itu adalah untuk kegunaan wiwinku...:-)...

Ok, kepada yang bertanya leh jawab bape kali, lupa pula nak mention awal²....uolls jawap 3x udahlah ye....komen jawapan kat entry teka-teki je akan dikira...CEPAT...CEPAT...

(jawapan start arini, yg jawab salah aku buka peluang jawab 3x arini..yg lepas kira batal k.....muah...muah...muah)

(KLO XDA JUGA YG JAWAB BETOI.............AKU CLOSE JE TEKA TEKI NI YE...)


Friday, July 27, 2012

SAPA NAK HADiAH FREEE


Buat peminat tupperware..saja suka² nak bg hadiah ni...Ada yang nak x...????

Senang sgt..syarat yg sgt mudah...

1. Mestilah follow blog aku ni...

2. Like my page kat FB

3. Buka link kat bawah ni then teka jek apa dalam gambar tu

Jawapan hanya perlu letak di bahagian komen entry teka teki itu sahaja k..Tak perlu susah² korang nak buat entry,......tp klo nak buat juga akan dipertimbangkan extra gift kepada yg bertuah...:-)

Hadiah yg aku nak bg..meh tgk

1x botol tuppy kat atas...500 ml

So, hanya ada 1 jek pemenang k...cepat...cepat....
klo ada yg jawab betul, terus jek aku close teka teki tu...
Kalau agak lama tapi xda yg jawab tepat..kita postpone hadiah leh...???:-)

Yana, boleh bg jawapan lain ok...sbb dah terpublish jawapan u. Jawapan tu salah k ..:-)



♥ Jom Tambah Pendapatan Bersama HeartBeat - Just Klik² ♥

Sebelum tu korang klik banner kat bawah ni k...



Tutorial penuh untuk mendaftar HeartBeat korang klik kat bawah ni ok
http://syilasyira.blogspot.com/2011/02/tutorial-heart-beat-jom-tambah.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...