MENU BAR

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

♥ FOLLOW ME ♥

Friday, July 27, 2012

TEKA TEKi


ENTRY SUKA SUKI...
(Akan ditempek sehingga pemenang ditemui..:-)..cerita baru scroll kat bawah k)

Tetiba pula nak buat teka teki yang simple mimple..
Meh sapa nak join sila tinggalkan jawapan anda di ruang komen blog ini k..

Soalan :
Cuba teka apa benda yang berada di dalam kotak di bawah. Tingginya dah sama ngan model kotak ni...hahahaha


Jawapan yang tepat dan pantas akan menerima hadiah dari aku..


KLU RASANYA MCM XPERLU KOT, SBB KORANG SEMUA PANDAI KAN...heheheh

6 Kawan Yg Sudi Tinggal Jejak:

Masya said...

amboi besarnya hadiah....

tilam mainan kembar ker??? dah macam peti sejuklah besarnya...

SyUhAdA said...

almari/rak perabot ke? hehe..boleh teka bape kali sis?

Nad @ MamaZN said...

kitchen mainan kot

Masya said...

eh2 kt sorang jer beria jawap rupenya hahahahaha .....

ko bagilah klue susahnya nak jawap tau ...

♥SyilaSyira♥ said...

jawapan di atas salah ye...meh cuba lagi meh...hehehehe

akiratoriza said...

Rasa mcm stroller berkembar kot....

♥ Jom Tambah Pendapatan Bersama HeartBeat - Just Klik² ♥

Sebelum tu korang klik banner kat bawah ni k...



Tutorial penuh untuk mendaftar HeartBeat korang klik kat bawah ni ok
http://syilasyira.blogspot.com/2011/02/tutorial-heart-beat-jom-tambah.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...