MENU BAR

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

♥ FOLLOW ME ♥

Monday, July 30, 2012

DAH ADA PEMENANG....:-)


Alhamdulillah akhirnya pemenang untuk TEKA TEKI telahpun memunculkan diri bersama dengan jawapan yang betul...

Siap aku print skrin lagi pemenangnya...hheehe...

Jom tgk

Yup..jawapannya TWIN STROLLER or STROLLER BERKEMBAR

Kepada akiratoriza sila like page LITTLE NS SHOPPE dulu ye...
then,
Sila emailkan nama, alamat dan no telefon ke email syila ye...
shira7536@yahoo.com...

Hadiah yg akiratoriza dapat 1x botol eco 500 ml mcm gambar kat bawah ni...(warna mengikut stok yg ada ye)


TAHNIAH DEAR


6 Kawan Yg Sudi Tinggal Jejak:

@e_da said...

ala ruginya tak sempat teka... tahniah pemenang.. hadiah best tu

SyUhAdA said...

thniah kpd yg bjaya..

Masya said...

takde rezeki lah huhuhuhuhu

akiratoriza said...

alhamdulillah... Rezeki bln posa...

Outbound di malang said...

Nice blog :)
salam kenal sobat :)
di tunggu kunjungan balik.nya!terimakasih ...

Sha Saperi said...

sha tag syila

http://shasaperi83.blogspot.com/2012/09/kali-ke-2-join-segmen-ni-sbb-en-firdaus.html

♥ Jom Tambah Pendapatan Bersama HeartBeat - Just Klik² ♥

Sebelum tu korang klik banner kat bawah ni k...



Tutorial penuh untuk mendaftar HeartBeat korang klik kat bawah ni ok
http://syilasyira.blogspot.com/2011/02/tutorial-heart-beat-jom-tambah.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...