MENU BAR

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

♥ FOLLOW ME ♥

Monday, February 21, 2011

Tutorial Heart Beat -Jom Tambah Pendapatan


Ada sesiapa yg berminat nak tambah pendapatan????Heart Beat ni mcm Nuffnang juga, tapi korang jgn risau coz HeartBeat dan Nuffnang bukan saling bersaing k..so, jom join ramai2 utk tambah pendapatan. Aku baru jek joint HB ni. Senang jek nak buat. Korang hanya ikut je tutorial yg aku copy paste dari blog ANJE. Thanks Anje atas tutorial yg sgt berguna ni.

1. Mula klik http://heartbeat.my/?rid=7368
atau
klik banner kat bawah ni




2. Klik Icon Hearbeat seperti yang aku bulatkan tu
 

3. Klik CREATE ACCOUNT dan isi kesemua maklumat berkenaan


4. Masukkan Password Email Address then klik I agree HeartBeat's Terms of service then klik continue


5. Then dah create account klik Join HB!Affiliate seperti kotak merah diatas



6. Klik Online Application (seperti yang ditunjukkan diatas)
then isi kesemua maklumat yang diperlukan

7. Masukkan maklumat mengenai Blog anda (seperti contoh borang diatas)


8. Pilih cara pembayaran yang hendak dibuat kepada anda...
then klik continue


9. Klik My HB!Affiliate untuk mendapatkan code iklan heartBeat



10. Klik GET A CODE (seperti lampiran diatas)


11. Copy Code2 yang anda kehendaki(bertanda merah bulat), ada 4 code untuk iklan Heartbeat
 (seperti lampiran yang bertanda kotak merah blah atas)

AFTER THAT TUTORIAL UNTUK PASTE CODE KE DALAM BLOG


 1. Pi Kat Design


2. Klik Add A Gadget 


3. Klik add HTML/JAVA SCRIPT then save, ulangi cara yang sama untuk letak ketiga2 iklan berkenaan



4. Akhir sekali DRAG  gadget berkenaan ke kedudukan yang dikehendaki...

 - SELESAI -
Mudah je kan??? so, tunggu apa lagi...jom berheartbeat...

p/s : Tutorial ni buat kwn2 yg ada bertanya bila melihat banner heartbeat di blog aku. Semoga korang berjaya k

2 Kawan Yg Sudi Tinggal Jejak:

Masya Amira Aimie said...

tq.. atas tutorial 2.... nnt nak cube wat kat blog...

Qaseh said...

bagus jgk tutorial nih..tq ea..

♥ Jom Tambah Pendapatan Bersama HeartBeat - Just Klik² ♥

Sebelum tu korang klik banner kat bawah ni k...



Tutorial penuh untuk mendaftar HeartBeat korang klik kat bawah ni ok
http://syilasyira.blogspot.com/2011/02/tutorial-heart-beat-jom-tambah.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...