MENU BAR

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

♥ FOLLOW ME ♥

Tuesday, February 22, 2011

Laman Web Cek Saman


Susulan dari entry aku Saman Oh Saman. Ada komen yg bertanya mcm ne nak cek saman
 Kepada blogger SYANI yang ada tanya kat mana nak cek saman 2. Sory xleh balas comment u ek. Internet problem ckit bila nak balas di ruangan komen. So entry ni khas utk u k...

Sapa2 yg nak cek saman leh klik link kat bwh ni ek, sambil tu klik my HB juga tau..hihi..tq


 - Klik kat Check Traffic Summon and Make Payment -

 - Register mcm biasa, pastu bila dah masuk, taip je no ic utk tau ada saman ke x. -

 Semoga info ni dapat membantu kita sama2 membayar saman sebelum disenarai hitam...

p/s :Klo buh no ic yg betul pastu xkuar apa2, maknanya korang xda saman, xpun saman tu dah dibayar.

♥♥ Jom sama2 klik2..u klik me, i klik u ♥♥


2 Kawan Yg Sudi Tinggal Jejak:

ch@ said...

kita pun baru je tanya mrABi, pasal saman Waja dia tu, ye la yg selalu bawa waja tu bininya. manala tau kot ada. so far takde. kategori berhati-hati.

♥sYiLaSyiRa♥ said...

cha :selamatla duit klo xda saman...tahniah2x...jd pemandu yg sgt berhemah..^_^

♥ Jom Tambah Pendapatan Bersama HeartBeat - Just Klik² ♥

Sebelum tu korang klik banner kat bawah ni k...



Tutorial penuh untuk mendaftar HeartBeat korang klik kat bawah ni ok
http://syilasyira.blogspot.com/2011/02/tutorial-heart-beat-jom-tambah.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...