MENU BAR

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

♥ FOLLOW ME ♥

Sunday, February 20, 2011

Kenduri...


Skang ni masih lagi musim kenduri. Kawasan perumahan aku ni, leh dikatakan tiap2 minggu ada kenduri kawin. Skang ni dah tak kira cuti sekolan klo nak buat kenduri kan???

Alhamdulillah sabtu baru ni kami sekeluarga dapat hadir ke majlis kenduri kahwin. Undangan dari tuan rumah yg kami sewa sekarang. Perkahwinan anak suung tuan rumah. Kenduri dibuat di dewan. Terus terang aku cakap, ni 1st time aku g kenduri kat dewan. Selalunya undangan kawin dekat kawasan umah pengantin jek.

Gambar kurang jelas sbb amik guna fon jek

 - Ini bukan dewannya yek...gambar ni saja aku amik sbb betul2 depan tempat kami parking kete -

 - Anak daraku -

 - Suasana dalam dewan -

 - Pengantin dah abis mkn masa kami sampai sbb kami sampai lewat, tunggu hubby balik keje -

 - Budak ni klo bab makan...hishhh -

 - Pengantin -
korang nampak x???sory r, malu plk aku nak amik gambar depan2 so, amik gambar tepi jek

 - dah mkn baru aku amik gambar, nasi ngan lauk mmg sedap..xcukup aku mkn, nyesal plk amik cput -

 - Dah kenyang..jom balik...budak ni jln dah xpandang orang dah -

 -Bergambar depan dewan -

 - Ha, baru nampak dewannya...Dewan RISDA negeri Perak -

 - Us, sebelum balik bergambar dulu -

 - Syira with Abah -

 - Anak daraku asik pegang telur rebus jek, suh pandang kamera pun nak xnak -


- Syira with Mama -

 - Bermisai Syira, Sakan minum air masa mkn -

 - Jauhnya pandang -

 - Sibuk ngan telur rebus tu -

 - Digigitnya telur tu, aku marah, leh plk marah aku balik, xsabar nak tunggu mkn kat umah -

  - Last2 wat muka cenggini, nasib dalam gift ada gula2, so umpan dulu sebelum mkn telur.
Pas je kenduri, kami terus balik. Aku plk skang mmg xlarat nak jln ke mana2. Klo bukan sbb kenduri, xda aku nak kuar rumah. Batuk still xlega lagi. Suara masih rock padahal dah 3 minggu dah..bilalah nak ok...
p/s : Apa lagi petua nak bg batuk cepat lega???dah 3 minggu ni..penat sgt.. 
 
 
♥♥ Jom sama2 klik2..u klik me, i klik u ♥♥




3 Kawan Yg Sudi Tinggal Jejak:

mamalieyna said...

tomeinye anak dara ni berbaju kurung..herm...g kenduri kt dewan best la kalau ada anak kecik, tak panas sangat..^_^

Rizziela said...

saya dah lama x attend kenduri kawin.... tp next month adik ipar nak kawin..merasa gak la makan nasi kenduri

♥sYiLaSyiRa♥ said...

mamalieya : mmg pun..asa sejuk jek, anak pun xngamuk...

rizziela : musim ct sekolah nanti jenuh la nak mkn kenduri..^_^

♥ Jom Tambah Pendapatan Bersama HeartBeat - Just Klik² ♥

Sebelum tu korang klik banner kat bawah ni k...



Tutorial penuh untuk mendaftar HeartBeat korang klik kat bawah ni ok
http://syilasyira.blogspot.com/2011/02/tutorial-heart-beat-jom-tambah.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...