MENU BAR

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

♥ FOLLOW ME ♥

Sunday, February 20, 2011

Hadiah Dari CHA...

 
Sebelum ni aku ada bgtau aku ada dapat 2x cenderahati dari seorang teman blog.
 
So, entry ni aku khaskan utk CHA. Maaf yek lambat buat entry nih. Syila amat menghargai ke2-2 pemberian Cha..
 
- Top Comenters Bulan November -
- Jakun kejap masa dapat FM nih. Xpernah jumpa dan tgk..hihihi -


- Top Comenters Bulan Disember -
- Warna keychain ni cantik sgt -


- Kedua2 hadiah Syila dapat ni warna hijau. Tuan yg bagi pun pemilik blog HIJAUCANTIK. Kebetulan blog Syila pun hijau..hihi..

Buat CHA...thanks sbb rajin bg gift. Blog Cha mmg best, Syila suka jalan2, baca2, ngendap2 blog Umi Oni ni bkn sebab gift tau, tapi sbb cara penulisan yg sgt bersahaja. 
 
p/s : Semoga Persahabatan ini terus berkekalan...insyaallah.......
 
 
♥♥ Jom sama2 klik2..u klik me, i klik u ♥♥







2 Kawan Yg Sudi Tinggal Jejak:

ch@ said...

sampai pun, kita risau tak sampai. gift tu tak seberapa. terima kasih buat entry, malu kita.

sama-sama awak. awak mmg suka marathon blog kita tu. bukan ada apa sangat pun.

♥sYiLaSyiRa♥ said...

sory lambat buat entry ni k...

kita mmg suka marathon blog awk...ada sesuatu di c2..ecehhhh. almaklum skang masa berinternet terhad...so, marathon bila berkesempatan

♥ Jom Tambah Pendapatan Bersama HeartBeat - Just Klik² ♥

Sebelum tu korang klik banner kat bawah ni k...



Tutorial penuh untuk mendaftar HeartBeat korang klik kat bawah ni ok
http://syilasyira.blogspot.com/2011/02/tutorial-heart-beat-jom-tambah.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...