MENU BAR

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

♥ FOLLOW ME ♥

Friday, July 27, 2012

SAPA NAK HADiAH FREEE


Buat peminat tupperware..saja suka² nak bg hadiah ni...Ada yang nak x...????

Senang sgt..syarat yg sgt mudah...

1. Mestilah follow blog aku ni...

2. Like my page kat FB

3. Buka link kat bawah ni then teka jek apa dalam gambar tu

Jawapan hanya perlu letak di bahagian komen entry teka teki itu sahaja k..Tak perlu susah² korang nak buat entry,......tp klo nak buat juga akan dipertimbangkan extra gift kepada yg bertuah...:-)

Hadiah yg aku nak bg..meh tgk

1x botol tuppy kat atas...500 ml

So, hanya ada 1 jek pemenang k...cepat...cepat....
klo ada yg jawab betul, terus jek aku close teka teki tu...
Kalau agak lama tapi xda yg jawab tepat..kita postpone hadiah leh...???:-)

Yana, boleh bg jawapan lain ok...sbb dah terpublish jawapan u. Jawapan tu salah k ..:-)



3 Kawan Yg Sudi Tinggal Jejak:

SyUhAdA said...

besnye..nak join lah..bleh teka bape kali nie?

~emi~ said...

Rak buku :)

♥SyilaSyira♥ said...

SyUhAdA :
cuba 3x ye...start arini..klo dah cuba sebelum ni xdikira k..:-)

~emi~ :
jawapan komen di entry teka teki tu ye..:-)

♥ Jom Tambah Pendapatan Bersama HeartBeat - Just Klik² ♥

Sebelum tu korang klik banner kat bawah ni k...



Tutorial penuh untuk mendaftar HeartBeat korang klik kat bawah ni ok
http://syilasyira.blogspot.com/2011/02/tutorial-heart-beat-jom-tambah.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...