MENU BAR

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

♥ FOLLOW ME ♥

Monday, June 27, 2011

Hijaucantik 2nd Giveaway


Lama rasanya aku tak join GA. Entah kenapa tah. Hilang mood.
Tapi sebagai tanda sokongan buat bestfrens blog...akhirnya aku berjaya menjoinkan diri.


Klik banner untuk join
Due : 30 Jun 2011

Nama Mama : NURULSHILA BINTI MD ISA
Bilangan Anak : SEORANG (3 Tahun)

Bila mood bercontest, berGA nak datang ni

♥♥ Jom sama² klik²..u klik me, i klik u ♥♥

3 Kawan Yg Sudi Tinggal Jejak:

...sWeeT uMi... said...

cam best je GA ni...nak join gak lah hehehe...

♥SyilaSyira♥ said...

sgt2 dialu2kan....ajak kwn2 join tau

ch@ said...

hahaha smua kena kerah dgn kita, join tanda sokongan t/kasih. terharuuu bangat. mmuah satu kali.

♥ Jom Tambah Pendapatan Bersama HeartBeat - Just Klik² ♥

Sebelum tu korang klik banner kat bawah ni k...



Tutorial penuh untuk mendaftar HeartBeat korang klik kat bawah ni ok
http://syilasyira.blogspot.com/2011/02/tutorial-heart-beat-jom-tambah.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...