MENU BAR

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

♥ FOLLOW ME ♥

Tuesday, June 28, 2011

RiADAH PETANG


Lambatnya bersiaran hari ni. BW sungguh² tadi. Ada yang kutinggalkan jejak...banyak juga yg hanya kunjungan secara senyap..ekekekek

Nak tempek gambar kami sekeluarga beriadah di Taman Jepun - Taman DR, Ipoh


Mulakan ngan gambar anak dara ni. 1st beskal pink ni dibawa keluar...sebelum ni klo g tempat mainan hanya naik motor..Tapi disebabkan saja nak tukar angin..g tempat yg joh sikit. Naik kereta dan beskal inipun leh diangkut sekali

- Syira request nak pakai tudung macam mama -

- Mula datang mcm pelik sikit muka syira -

- Masih warm up -

- Dah start senyum² -

Sebenarnya Syira ni mcm pelik sbb dekat ngan pintu masuk Taman Jepun ada pasangan pengantin tgh photoshot. Tak lepas dia tgk pengantin tu..Nasib xdimintanya nak gambar cantik sama. kihkihkih

- Mama n Anak -

- Candid -

- Cantik pemandangannya -

- Tasik yg cantik....cuba cari mana syira n abahnya...Nun disana -

- Ala² model tudung -

- Ralik-

- Eh..eh...mama pula -

- Interframe sikit -



- Gambar ni Syira tlg amik..sibuk nak pegang kamera -

Apapun bagus juga anak mama..leh diharap..gambar pun center je..hihihi..



- Yang ni Syira sure dok tekan² zoom... -




- Budak ni kalau bawa beskal mmg laju...xda brek² punya -

- Eceh..konon² larat tu -

- Dah letih..ajak duduk -





- Jenuh woo amik gambar sendirik -


- Syira klo naik beskal...jenuh nak dikejar -

- Jom balik -



Masuk jek kete Syira leh bantai melalak sbb nak naik basikal lagi...aduhai..xkan nak bermalam kat taman jepun tu plk...Sian anak mama..nanti kita pergi lagi ye

Nyesal tak bawa tripod...huhuhuhu

♥♥ Jom sama² klik²..u klik me, i klik u ♥♥


7 Kawan Yg Sudi Tinggal Jejak:

munna said...

comelnya syira bertudung.... cantik permandangan kat tmn jepun mmg cantik klu nak berphotoshoot

noor said...

cutenyer kecik2 dh pkai tdg

ch@ said...

pandai betul syira snap gambar. bagus2 senang mama dia lepas ni. soh syira je snap. boleh ajar dah tu syila. habisla pasni blog ni penuh gambar mama dan papa pula. hihiii.

sesekali beriadah ambil angin luar mcm ni, rasa freshkan. takla berserabut asyik tgk suasana rumah je.

UMMI FARIS HAIKAL said...

comel syira bertudung =)

♥SyilaSyira♥ said...

munna : mmg kdg2 kuar dia minta pakaikan tudung...

noor : tq..sejuk perut mama dia ni

♥SyilaSyira♥ said...

cha : hahha..pasni jenuhla gambar mama abahnya pula...lepas tu ramai pula muntah2 tgk..hihihi

♥SyilaSyira♥ said...

ummi faris haikal : :-)

♥ Jom Tambah Pendapatan Bersama HeartBeat - Just Klik² ♥

Sebelum tu korang klik banner kat bawah ni k...



Tutorial penuh untuk mendaftar HeartBeat korang klik kat bawah ni ok
http://syilasyira.blogspot.com/2011/02/tutorial-heart-beat-jom-tambah.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...