MENU BAR

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

♥ FOLLOW ME ♥

Friday, April 1, 2011

SELAMAT BULAN BARU @ APRiL FOOL ?


 Nak juga update entry pagi ni. Mulakan ngan tajuk yang entah pe hapa2...hihihi. Almaklum dah masuk bulan baru. 1 April 2011. Hari yang bagi aku dolu-dolu sgt popular ngan April Fool. 
Semalam ada tgk berita berkenaan sambutan ini (sambutan ker?). Adalah tidak patut sbbnya mmg kita ketahui kan ianya macam bergurau dan memperbodohkan orang. Dan ada pula satu cerita (dalam majalah mana aku xpasti) ada semalam tersiar di tv tentang gurauan April Fool yang sehingga berlakunya cerai talak 3. Em...asanya mmg sgt2 tak patut bila gurauan itu melibatkan perkara2 besar begini.

So, Klo kita dah merasakan ianya lebih banyak menimbulkan pergaduhan, perselisihan faham, dan masalah besar baiklah kita jauhkannya.  So, Selamat bulan baru jelah..bukan selamat April Fool ok...^_^

Awal-awal bulan ada ckit kebizian melanda. Payroll, klim...tapi tetap juga leh menjengah blog. 

p/s : Bulan baru ni Alhamdulillah byk perkara yang melapangkan hatiku. Walaupun masalah byk kat kepala ni, tapi bulan baru ni langkahku kena lebih berhati2...


♥♥ Jom sama2 klik2..u klik me, i klik u ♥♥

3 Kawan Yg Sudi Tinggal Jejak:

munna said...

zaman sekolah dulu mmg pernah sambut gak ngan member2 maklumlah duduk hostel .. tapi setakat main blg tepung dgn jadi hantu je...

ch@ said...

masa sekolah dulu suka kenaan kawan, tapi takde la sampai bermusuh. ada sorang kawan suka tengok cermin sebelum pergi sekolah, kebetulan kalau kita lalu spontan je,
'pecah cermin tu nnt, eh? kenapa ngn baju kau kat belakang tu?' sibuk la dia menelek baju dia.
'tak de apa-apa kedut sikit je' geram je member. baru ingat hari tu ialah 1 april.

♥sYiLaSyiRa♥ said...

Munna : klo nak dipikirkan zaman sekolah, asik nak bergelak jek kan...

Cha : terserlah kenakalan cha..hahaha..sekali-sekala kenakan mber2 best walaupun muka diorg merah menahan marah..^_^

♥ Jom Tambah Pendapatan Bersama HeartBeat - Just Klik² ♥

Sebelum tu korang klik banner kat bawah ni k...



Tutorial penuh untuk mendaftar HeartBeat korang klik kat bawah ni ok
http://syilasyira.blogspot.com/2011/02/tutorial-heart-beat-jom-tambah.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...