MENU BAR

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

♥ FOLLOW ME ♥

Friday, April 29, 2011

RiANG RiA Di MANA SAJA


(enty autopublish..tuan rumah bercuti) 
Baru ni kami beronda2 g tesco Ipoh. Anak daraku sampai je kat tesco masih mamai2 sbbnya bantai tido dalam kete. Terpaksa cari troli yang ada tempat utk baby baring. Terlupa pula nak bawa stroller.
 

Dalam lima minit jek dok lali2, pastu mata dah segar bugar. Macam xcaya plk budak ni baru bgn tido. Tapi still dok kat troli tempat baby tu, suh bangun dok dalam troli pun tak mau.

 - Ternganga-nganga -

Semangat budak ni menyanyi2 sepanjang disorong. Terjerit2 menyanyi..tak malu langsung bila orang2 keliling dok menengok..huhuuu...mama plk yg jenuh suh nyanyi pelan2...



Tgk mukanya yang selamba bila aku suh nyanyi slow2...xda maknanya apa yang aku cakap...lagi dier kuatkan suara adalah...Alahai Syira..kadang2 malu sampai asik nak tersorok2..Kadang2 xmalu sampai mama plk yang tersipu2 malu..ekekekeke...

Lepas je shopping kami g makan kat pizza...ceritanya next entry k

p/s : Lagu yg Syira nganyi - Kalau berpacaran (suka sgt anak mama dgn lagu tu)

 
♥♥ Jom sama2 klik2..u klik me, i klik u ♥♥

3 Kawan Yg Sudi Tinggal Jejak:

mamalieyna said...

baru nk tnya syira nyanyi lagu apa..waaa pandai eh, leh berduet ngn adik ayep, tp adik ayep..pelat lain mcm sket aa..hehe..

ch@ said...

hahahahha tengok gaya dia tu, dah tau hati dia memang senang. kakakOni ta suka duduk kat seat ni, dia lebih suka tolak troli.

♥SyilaSyira♥ said...

mamalieyna : tu lagu paling syira suka..arif pun suka ker?klo diorg berduet mau gamat suasana..hihii

cha : huhu, Syira ni klo bleh, mmg suka juga tolak troli, tapi yg xtahan bila dia tolak, semua org nak dilanggarnya. masuk dlm troli senang sikit mak pak dia nak handle..hihi

♥ Jom Tambah Pendapatan Bersama HeartBeat - Just Klik² ♥

Sebelum tu korang klik banner kat bawah ni k...



Tutorial penuh untuk mendaftar HeartBeat korang klik kat bawah ni ok
http://syilasyira.blogspot.com/2011/02/tutorial-heart-beat-jom-tambah.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...