MENU BAR

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

♥ FOLLOW ME ♥

Friday, April 15, 2011

DAH LAMA AKU iDAMKAN....


Wink..wink...
Bila idaman kalbu ontheway nak sampai ke tanganku. (belum dpt lagi tapi terujanya)..hihihi
Nak tgk apa idaman aku???
Jom tgk kat bawah.

v

v

v

v

v

Cloth Diapers
- Warna mmg cantik bangat -

- Cantik kan?? -
 Dari dulu lagi teringin nak beli, akhirnya tersampai juga hajat masa bw kat blog Farah Dhelina. Kebetulan Farah ada bgtau ada blog tgh offer CD.  Aku trus terjah BLOG NI. Offer last harini je k...sapa yg nak beli cepat tau..mmg murah..

 p/s : Thanks to Farah atas infonya. Nanti klo ada yg tak fhm cara penggunaan kita rojer Farah k...
p/s : Tak sabarnya nak pakaikan Syira CD. ^_^


♥♥ Jom sama2 klik2..u klik me, i klik u ♥♥

2 Kawan Yg Sudi Tinggal Jejak:

Ummi Danish said...

a ah la...murah sgt. tapi smpai ari ni je ek. saya selalu beli kt yoyosnow.blogspot.com

setakat ni situ paling murah la...tp bile ada promo, blog tu lagi murah plak :)

best pki CD. leh jimat

♥sYiLaSyiRa♥ said...

Ummi Danish : rasanya ni baru 1st time tgk CD yang murah, nanti syila nak jengah blog yg Ummu Danish bgla...jom kita berCD...

♥ Jom Tambah Pendapatan Bersama HeartBeat - Just Klik² ♥

Sebelum tu korang klik banner kat bawah ni k...



Tutorial penuh untuk mendaftar HeartBeat korang klik kat bawah ni ok
http://syilasyira.blogspot.com/2011/02/tutorial-heart-beat-jom-tambah.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...