MENU BAR

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

♥ FOLLOW ME ♥

Thursday, April 14, 2011

Di PAGi HARi...


Cerita alkisah pagi tadi....
Syira memang jarang bangun time aku nak siap, so klo dier bangun dah tentu mcm2 mintaknya. Kebetulan masa bangun tu aku baru nak siap2 ke tempat kerja.

Yang bagusnya klo dier bangun ni, aku xda la nak penat mendukung Syira masuk kete. Mana taknya, berat mek ni dahla 13++ kilo. Mau penat klo tiap2 pagi nak kena dukung.

 Pagi tadi nak tau apa yg dimintaknya??? Korang tgk jek k

 - Bukan main tu, xsempat nak tukar baju, dah amik lipstik mama -

 - Semangat menenyeh -

- Ewah..ewah, bukan main padahal xmandi g tu -

Syira memang kuat melaram, bila lipstik dah di mulut, jgn arap nak suh dier kiss-kiss. Nanti habis katanya. Sampai umah pengasuh, buat plk muncung2 mulut suh maknya tgk juga mulutnya..Syira..oh...Syira. Apapun masa aku pakai bedak, Syira xnampak...klo x, lambatla aku sampai pejabat. Mau bertempek dek bedak dekat sejam tu. huhuhu

p/s : Nasib pagi tadi xsibuk mintak suar jeans. ^_^


♥♥ Jom sama2 klik2..u klik me, i klik u ♥♥

4 Kawan Yg Sudi Tinggal Jejak:

ch@ said...

hahaha bijak-bijak. tapi mmg best kalau anak bangun pagi-pagi, smgt je nak jalan sendiri. tak lotih nak mendukung sbb dia dah cergas. alaaa oni pun sama, tau pulak tu deodorant tuk ketiak, krim muka kat muka, lipbalm kat bibir.

mamalieyna said...

anak makin membesar, makin bijak..mkin byk akal~..hee..layankan jer.. ^_^

Farra Dhelina said...

amboiii beria nya dia pakai mitikkk!! hehe

♥sYiLaSyiRa♥ said...

cha : budak2 sekarang sgt bijak, semua nak tau, semua nak buat. Pagi2 klo asik nak kene mendukung mau pengsan tau...hihi

mamalieyna : layankan jekla..yg xtahan klo rosak segala benda tu..hahaha

Farra : Bab bergaya mmg sgt suka

♥ Jom Tambah Pendapatan Bersama HeartBeat - Just Klik² ♥

Sebelum tu korang klik banner kat bawah ni k...



Tutorial penuh untuk mendaftar HeartBeat korang klik kat bawah ni ok
http://syilasyira.blogspot.com/2011/02/tutorial-heart-beat-jom-tambah.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...