MENU BAR

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

♥ FOLLOW ME ♥

Thursday, April 14, 2011

HADiAH DARi eB DAH SAMPAi


 Mintak maaf banyak-banyak kat eB sebab lampat buat entry ni. Ampun ek, mmg lupa sgt2. Padahal gambar diambil sebaik sahaja hadiah tu sampai..

Contest dan gambar kemenang contest eB tu, klik bawah ni

- Dibungkus cantik -


 
- Cute kan??? -

p/s : Ni frame pertama aku ada kat opis..hihihi..sebelum ni men tempek2 jek gambar.
♥♥ Jom sama2 klik2..u klik me, i klik u ♥♥

2 Kawan Yg Sudi Tinggal Jejak:

Farra Dhelina said...

salam..

pasal cd tu, act dia free size..so bergantung pada badan anak..lagipun cd ni ada button yg boleh kita laras kan.. :)

♥sYiLaSyiRa♥ said...

Farra : tq...nanti2 klo da yg xfaham kita rojer farah k..

♥ Jom Tambah Pendapatan Bersama HeartBeat - Just Klik² ♥

Sebelum tu korang klik banner kat bawah ni k...



Tutorial penuh untuk mendaftar HeartBeat korang klik kat bawah ni ok
http://syilasyira.blogspot.com/2011/02/tutorial-heart-beat-jom-tambah.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...