MENU BAR

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

♥ FOLLOW ME ♥

Tuesday, April 26, 2011

CD FOR SYiRA

 
Jangat ingat CD yang korang pasang kat TV tu ek...ni CD utk bebudak atau nama penuh CLOTH DIAPERS..hihihi.CD yang aku order ni sebenarnya telah diterima minggu lepas lagi. Tah cemna lupa plk aku nak post kat sini. Teruja sgt pakaikan utk Syira agaknya.(",)

Aku beli masa offer baru2 ni. Beli kat kedai INI. Rasanya ni kedai CD paling murah aku jumpa. Trus rembat 6 keping.

  - Kaler yg cantik2... -
 
Sesampai jek CD ni,terus bersemangat aku membasuh. Si anak dara pun dok puji2 cantik..huhuhu.... Mulanya nampak renyah, tapi bila dah start pakai seronok pula rasanya..Aku pulak yg over syok

Aku pakai CD ni time malam ngan hujung minggu jek. Untuk rumah pengasuh still bagi pampers pakai buang lagi.

p/s : Ada rezeki nak beli 1 @ 2 size XXL pula. Sebabnya kalau Syira besar ckit, CD yg ada kurang sesuai. Simpan utk bakal adik plk..ngeh..ngeh..

 
♥♥ Jom sama2 klik2..u klik me, i klik u ♥♥


4 Kawan Yg Sudi Tinggal Jejak:

ch@ said...

bakal adik? dah ada ke syila? bestkan, kita pun rasa nak guna jugala, tak payah pakai seluar, pakai CD je nnt, hahaaa. sbb CD pun dah cantik.

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

actually, CD ni ade yg mmg saiz dia buggy..cam QQ bb minky..so, dia leh guna sampai anak berat dari newborn -17kg..tapi if newborn sy sarankan bablyland printed & rainbow sbb cutting dia kecik skit..eheheh

♥SyilaSyira♥ said...

ngeh...ngeh..belum lagi la..insyaallah nanti ikut jejak cha plk..guna r CD nanti..best tau

♥SyilaSyira♥ said...

rose : tq for infonya..berguna tu...

♥ Jom Tambah Pendapatan Bersama HeartBeat - Just Klik² ♥

Sebelum tu korang klik banner kat bawah ni k...



Tutorial penuh untuk mendaftar HeartBeat korang klik kat bawah ni ok
http://syilasyira.blogspot.com/2011/02/tutorial-heart-beat-jom-tambah.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...