MENU BAR

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

♥ FOLLOW ME ♥

Tuesday, May 3, 2011

MOOD KELETiHAN


Salam...
Kembali dari 4 hari bercuti
Harini hari yang sangat letih..kepala tingtong..mata ngantuk..ish..ni penangan sampai umah  jam 1 pagi tadi. Semalam balik sempat singgah expo. Penat jadi berganda..huhuhu

Nak update blog pun dah tak bermaya. Sekadar bw umah kengkawan yang lama tidak kujenguk. Tapi aku lebih banyak jadi  silent readers je...nak menaip xda kudrat.

Nanti2 blog ni ber'update'. Bukan sekarang k. Banyak nak cerita...jumpa lagi nanti k...

p/s : Minggu ni balik kampung lagi..huwaaaa...letihnya..


♥♥ Jom sama2 klik2..u klik me, i klik u ♥♥

2 Kawan Yg Sudi Tinggal Jejak:

mamalieyna said...

alooo tak bape ok lagi la ni ye..take care~ huu~

♥SyilaSyira♥ said...

mamalieyna : tq...alhamdulillah skang ni ok ckit dah eina..

♥ Jom Tambah Pendapatan Bersama HeartBeat - Just Klik² ♥

Sebelum tu korang klik banner kat bawah ni k...



Tutorial penuh untuk mendaftar HeartBeat korang klik kat bawah ni ok
http://syilasyira.blogspot.com/2011/02/tutorial-heart-beat-jom-tambah.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...