MENU BAR

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

♥ FOLLOW ME ♥

Tuesday, May 10, 2011

CUTi TANPA REKOD

 
Selamat malam semua..ada yg dah zzzzzzzzzzzz....
Baru sempat aku update blog. Hari ni aku cuti tanpa rekod. Sebabnya aku hadiri satu peperiksaan. (ayat skema abis)
 
Peperiksaan yang berjalan selama 3 hari berturut2. Pertama kali aku peksa yang bleh bawa masuk buku. Huhu, walaupun bawa masuk buku, jenuh juga nak cari jawapan. Kalau tak bawa, lagi haru jadinya. Nganga jek jawabnya.
 
 Gambar kat atas tak de kena mengena ngan aku ye, xda maknyanya aku ngadap buku byk cemgitu. Hihihi, aku xda baca pun, bawa jek buku tu, dalam dewan baru buka..ngeh..ngeh..ngeh

 
Yang atas tu pun bukan aku yek...nak tiru pun takda manfaat asanya, sbb buku2 boleh bawa masuk, so, tiru apa yang ada dalam buku jek...
 
Apapun ni satu pengalaman buat aku. Aku memang nak amik pengalaman jek, nak tengok macam mana sebenarnya soalan2 yang keluar. Tahun depan baru study hard..(bleh cemgitu???)
 
Good luck kepada sesiapa yang amik exam KPSL macam aku...semoga korang berjaya...
 
p/s : Best bila exam, sbbnya lepas exam, bleh balik...yahooooo
p/s : Semua gambar amik dari En. Google
 
 
♥♥ Jom sama2 klik2..u klik me, i klik u ♥♥


3 Kawan Yg Sudi Tinggal Jejak:

mamalieyna said...

good luck..tak pernh attend exam KPSL...takde experience...ngee~

ch@ said...

patutla. mrABi ada juga exam bawa buku masuk dewan. 1st time tengok dia ulangkaji, pelik. dia selak-selak-selak, tanda dan lipat dah siap. rupanya boleh bawa masuk buku. ceh.

♥SyilaSyira♥ said...

mamalieyna : tq

cha : kita keje baru tau upanya ada exam leh bawa buku..hehehe

♥ Jom Tambah Pendapatan Bersama HeartBeat - Just Klik² ♥

Sebelum tu korang klik banner kat bawah ni k...



Tutorial penuh untuk mendaftar HeartBeat korang klik kat bawah ni ok
http://syilasyira.blogspot.com/2011/02/tutorial-heart-beat-jom-tambah.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...