MENU BAR

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

♥ FOLLOW ME ♥

Tuesday, May 24, 2011

SELAMBA KUTUK AGAMA iSLAM....ASTAGHFiRULLAHALAZiM..


HANYA SATU MAMPU KUSEBUT.... ASTAGHFiRULLAHALAZiM.
Tengah syok² BW kat umah kengkawan tadi, sempat singgah ke blog Hezrina.
Entry yang dier buat berkenaan satu blog yg terlampau menghina AGAMA ISLAM. Aku terus terjah blog yang dimaksudkan.  Masyaallah............ Tak sanggup rasanya nak baca al-kisah seterusnya. Mau nangis juga.

Tak sanggup juga nak copy paste kat sini. Tak nak merosakkan blog aku ngan benda² jijik mcm tu...Tapi kalau korang sanggup baca korang g ke link kat bawah ni


Apa yang aku dapat simpulkan :-
(Ikhlas dari sudut pandangan aku, tiada kena mengena dengan sesiapa)
  • Owner blog bukan calang² orang
  • Bukan berAgama Islam tetapi byk tahu tentang Agama Islam. (Sekarang kan ke semua information di hujung jari jek)
  • Sangat bijak dalam bab² internet sehingga boleh mewujudkan blog, fb, twitter dll..
Tu jelah serba sedikit...dari apa yg aku dah baca, dah ada yang buat aduan mengenai blog seseorang yg menggelarkan diri dier mak cik ni. Mudah²an adalah pihak yang bertindak.

p/s : Islam tu penuh sinar dan kebahagian....


♥♥ Jom sama² klik²..u klik me, i klik u ♥♥

4 Kawan Yg Sudi Tinggal Jejak:

MamaYatie said...

tak dapat nak access lagi blog terlampau tu..dah delete ker apa ek?

♥SyilaSyira♥ said...

Mamayatie : entahla..blog tu kejap leh masuk, kejap xbleh plk...

wan nurul hezrina said...

betultuh..rasanya blog dia dah delete sb takot kena trace ngan KDN..tapi dah ada yang wat aduan..sememangnya islam agama yang tenang dan indah

♥SyilaSyira♥ said...

hezrina : minta2 leh tau sapa punya kerja. Suka² nak hina agama kita. Tapi mmg masa mula baca rasa nak nangis..sob..sob..

♥ Jom Tambah Pendapatan Bersama HeartBeat - Just Klik² ♥

Sebelum tu korang klik banner kat bawah ni k...



Tutorial penuh untuk mendaftar HeartBeat korang klik kat bawah ni ok
http://syilasyira.blogspot.com/2011/02/tutorial-heart-beat-jom-tambah.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...