MENU BAR

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

♥ FOLLOW ME ♥

Friday, May 27, 2011

ARiNi NAK BALiK KAMPUNG


Selamat pagi dan Salam Satu Blogger...
Korang belum sarapan ye...??? sarapan tu penting untuk memulakan keja. So, pas baca entry ni g makan dulu ye.

Arini aku cuti, dan insyaallah tengahari lepas hubby balik kerja kami bertolak balik ke Kedah. Esok kakak iparku akad nikah. Moga semuanya berjalan dengan lancar...

Okla...actually aku nak buat entry 2-3 post untuk autopublish sepanjang aku bercuti start tengahari sehingga hari Ahad. Aku cuti, blog ni pun kena cuti juga la. Sbbnya dah pakai streamyx xleh nak bawa ke hulu ke hilir kan...

Ada pengumumam penting untuk 5 orang rakan blogger...Adakan anda..??
TUNGGU..

Sambil berblog, sambil basuh baju..tenangnya berada di rumah..ngeeee


♥♥ Jom sama² klik²..u klik me, i klik u ♥♥


3 Kawan Yg Sudi Tinggal Jejak:

...sWeeT uMi... said...

slmt balik kg ye...jeles nye...umi tak leh blik kg sbb br ek keje huhuhu...

mamalieyna said...

waa nak balik kedah.. bestnyer.. rasa cam lama tak balik..last feb lalu..huu~

enjoy ur holiday k~

dh bekfes dah, mkn megi goreng mask sndiri..hee~ tp ni rasa cam nak kuarkan balik jer..hukhuk..

firdzuryn said...

huhu who is the 5 blogger's?....aku ada x hahahaha.....

♥ Jom Tambah Pendapatan Bersama HeartBeat - Just Klik² ♥

Sebelum tu korang klik banner kat bawah ni k...



Tutorial penuh untuk mendaftar HeartBeat korang klik kat bawah ni ok
http://syilasyira.blogspot.com/2011/02/tutorial-heart-beat-jom-tambah.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...