MENU BAR

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

♥ FOLLOW ME ♥

Thursday, May 26, 2011

iKON BARU


Setelah jenuh mengkodek akhirnya berjaya..
Ikon baru di blogku...
So, sesiapa yg menjenguk blogku tentu ada terlihat sofa hijau di situ...jemput duduk sambil baca entry ye.

 - Nampak ikon yg kecik tu -

- Ni plk dekat entry -

p/s : Pasni kalau ada masa jom kodek² blog lagi...:-)
♥♥ Jom sama² klik²..u klik me, i klik u ♥♥



5 Kawan Yg Sudi Tinggal Jejak:

...sWeeT uMi... said...

chantek larr sofa tu...pandai nye dia hihihi (",)

ytekecik said...

kak shared ngn saya kak cam ner nak wat icon tu

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

sy guna chrome..so dia tak appearif guna mozila appear la
hehehe

cun cun..

ch@ said...

rajin menggode koding. kita tempah je soh org buatkan. hahaaa. cantikla, bila nak dapat sofa hijau bebetul ni.

♥SyilaSyira♥ said...

..sWeeT uMi.. : Masih belajar2 lagi ni

ytekecik : nak ikon yg mana ye...2-2??insyaallah ada masa akak buat tutorial utk ytekecik ye

rose : yeker...sy guna mozilla kat opis, crome kat rumah...2-2 tu leh plak appear

cha : nak tempah utk blog yg suam2 kuku ni rasa cam malu plk

♥ Jom Tambah Pendapatan Bersama HeartBeat - Just Klik² ♥

Sebelum tu korang klik banner kat bawah ni k...



Tutorial penuh untuk mendaftar HeartBeat korang klik kat bawah ni ok
http://syilasyira.blogspot.com/2011/02/tutorial-heart-beat-jom-tambah.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...