MENU BAR

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

♥ FOLLOW ME ♥

Monday, May 30, 2011

HEPY BiRTDAY 2011


Balik kampung baru ni, ada celebrate besday kat rumah familyku
Asalnya nak celebrate besday adikku yg baru jek sambut besday 25 Mei aritu. Tapi rupanya baru perasan ramai lagi yg sambut besday lepas² tanpa kek. So kakakku buat keputusan rangkum sekali..hahaha...jimat tu. Sebelum² ni sambut ala kadar, buat makan² je.

Walaupun ringkas tapi best sbb makan ramai²..

-Kek yg mmg best -

- 3 orang budak penyeri majlis -

- Masa baik...baik..masa gaduh..pergh...pening kepala -

- Nyanyi sama²-

- Budak bertiga yg pulun habis, diorg nyanyi, diorg tiup lilin, diorg jugalah yg potong kek -

- Jemput makan ye -

- Tak cukup tempat duduk, sila berdiri ye -

- Mamam -

- 2 orang budak yg xrenggang ngan pak lang -

- Aku pun xlepas peluang bergambar..hihihi-

- Peace -

Lepas je makan, trus balik umah mertua sbb esoknya kakak iparku nak akad nikah. Gambar akad nikah nanti² upload ok

Tahniah juga kakakku sbb tahun ni dapat Anugerah Pekerja Cemerlang..Rezeki anak..AMIN

♥♥ Jom sama² klik²..u klik me, i klik u ♥♥

3 Kawan Yg Sudi Tinggal Jejak:

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

sambut besday sekali harung mmg bes..jimat belanja..sy pn camtu.if sambut besday mmg ramai. bkn jiran2..tapi adik bradik yg 8 org dan anak buah berpuluh2 org
kek sebijik mmg tak cukup
kene ade 2
huhuhuhuh

ch@ said...

biasanya, sambut party dgn family ni, memang budak2 je la yg teruja. kita sekadar memeriahkan majlis je.

tiefazatie said...

wah..ebstnya sambut besday ramai2..beru terasa kemeriahannya kan2..hihi

♥ Jom Tambah Pendapatan Bersama HeartBeat - Just Klik² ♥

Sebelum tu korang klik banner kat bawah ni k...



Tutorial penuh untuk mendaftar HeartBeat korang klik kat bawah ni ok
http://syilasyira.blogspot.com/2011/02/tutorial-heart-beat-jom-tambah.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...