MENU BAR

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

♥ FOLLOW ME ♥

Thursday, May 19, 2011

DiER MMG SUKA BERGAYA


Gambar sepenuhnya diambil di dalam kereta
 Gambar sepenuhnya adalah gambar puteriku Nurul Syahira
Sejak umur 2 Tahun ++ ni aku perasan sgt, anak dara ni suka benar melaram. Setiap masa nakkan 'Baju Cantik'. Kalau mamanya pakai seluar jeans..dier mesti pakai seluar jeans juga. Balik umah pengasuh (aku bg baju biasa² je hantar umah pengasuh) sure sampai umah start buka baju, buka suar then masuk bilik cari suar jeans atau 'Baju Cantik'. Pening aku..dah namanya anak pempuan kan.

Lagi satu sgt obses dengan make-up. Leh duduk diam kalau mak langnya make-up kan. Walaupun aku risau sbb kulitnya masih nipis kan. Tapi xleh halang sbb Syira akan minta itu, ini..mintak bedak, mulut merah, belum lagi mintak pensel ngan warna utk letak kat matanya..Aduhai anak

Lihat hasil make-up maklangnya...Yg pasti aku leh cakap..mmg maklangnya pandai bab2 make-upkan anak menakannya..hihihi

- Muka nampak tembam sikit -

- Jgn tak percaya matanya ada maskara tu -



- Muka cam org korea je -

- Hepy sgt bila 'cantik'

- Tunjuk mulut merahnya -


- Peace -







Gambar yg blur dari hset yg cikai..gambar yg clear ckit dr kamera..huhu..ttber plk kamera kehabisan bateri..

p/s : Semua budak perempuan mmg suka bergaya kan??? Ada yg xsuka ker??


♥♥ Jom sama2 klik2..u klik me, i klik u ♥♥



5 Kawan Yg Sudi Tinggal Jejak:

MrS. F!zA said...

walah siap mekap lah die..ikut mama ek..hikhikhik

Aini Arif said...

maklang dia tu wife syawal ek, hihii bibir seksi tu yg xtahan tu kalau muncung

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

ecececehhh...kan main lagi..ehehe

munna said...

sama dgn anak munna..tgk je ummi dia bermekap mulalah suruh tepek kat muka dia juga

♥SyilaSyira♥ said...

fiza : xda ikut mama pun..mamanya sememeh jek..hahahha

Aini : ha'a...wife syawal..

rose : ;-)

munna : hahaha...samalah kita ye

♥ Jom Tambah Pendapatan Bersama HeartBeat - Just Klik² ♥

Sebelum tu korang klik banner kat bawah ni k...



Tutorial penuh untuk mendaftar HeartBeat korang klik kat bawah ni ok
http://syilasyira.blogspot.com/2011/02/tutorial-heart-beat-jom-tambah.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...