MENU BAR

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

♥ FOLLOW ME ♥

Tuesday, May 24, 2011

KENDURi AKiKAH - MUHAMMAD ADAM SYAFiQ



Rentetan cerita kenduri yg dah lama nak cerita tapi tak tercerita.
Ngeee....
Entry ni ciput jek gambarnya coz kenduri tidak diadakan di rumah family aku. Diadakan kat kawasan 'Sembang petang' abahku n the geng..
Kenduri ni menumbangkan seekor lembu black metal ye.. Semuanya sumbangan ikhlas ustaz Jaafar. Moga murah rezeki ustaz ye, ustaz berbesar hati nak buat kenduri akikah dak tenit ni tanpa sebarang bayaran....Mulianya hati Ustaz ni, dan murah rezeki Muhammad Adam Syafiq juga. 

Ini kira kenduri menumpang, so, family kami xboleh jemput sesiapa sesuka ati. Yang tak dijemput jgn kecik ati, insyaallah nanti ada rezeki nak buat umah familyku plk.

- Budak yg murah rezekinya...Amin -

 
 - Lembu black metal yg aku cakap tu..hahaha -

 - Baju kelabu tu la Ustaz Jaafar... -

- Lembu berjaya ditumbangkan -

Gambar suasana makan² lupa nak amik, sbb sedap sgt menunya..daging cicah air asam..mmg best. Tambah lagi air tebu asli disediakan...sedapnya...tu pasal lupa dah ngan aktiviti nak snap². hahaha

p/s : Jap g entry cerita malam sebelum kenduri plk ok


♥♥ Jom sama² klik²..u klik me, i klik u ♥♥

8 Kawan Yg Sudi Tinggal Jejak:

...sWeeT uMi... said...

bek ati nye ustaz tu...smg murah rezki ustaz tu..murah gak rezki Muhammad Adam Syafiq ni (^_^)

ibu qaleesya said...

alhamdulillah rezeki

mamalieyna said...

alamak baca n3 ni baru perasan, arif dh 2 tahun tak smpt buat kenduri akekah lg..hu~..

mamalieyna said...

alamak baca n3 ni baru perasan, arif dh 2 tahun tak smpt buat kenduri akekah lg..hu~..

mamalieyna said...
This comment has been removed by a blog administrator.
mamalieyna said...

alamak baca n3 ni baru perasan, arif dh 2 tahun tak smpt buat kenduri akekah lg..hu~..

mamalieyna said...

alamak baca n3 ni baru perasan, arif dh 2 tahun tak smpt buat kenduri akekah lg..hu~..

mamalieyna said...

alamak baca n3 ni baru perasan, arif dh 2 tahun tak smpt buat kenduri akekah lg..hu~..

♥ Jom Tambah Pendapatan Bersama HeartBeat - Just Klik² ♥

Sebelum tu korang klik banner kat bawah ni k...



Tutorial penuh untuk mendaftar HeartBeat korang klik kat bawah ni ok
http://syilasyira.blogspot.com/2011/02/tutorial-heart-beat-jom-tambah.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...