MENU BAR

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

♥ FOLLOW ME ♥

Thursday, May 12, 2011

2nd DAY - AKTiViTi SELEPAS ABiS JWB EXAM

 
Autopublish..tuan rumah sdg menjawab exam-last exam..
 
Kalau ari 1st aku ke Ipoh Parade, Hari ke-2 plk kami ke UO n Jaya Jusco. 2 pasaraya kami terjah. UO pergi kejap jek sbb ada hal ckit kat situ, pastu kami ke JJ dengan satu harapan nak cari buku, mana tau kot2 jumpa.
 
Tapi entry ni aku xnak cete sal buku lagi..nak tayang makanan dulu. Jom tengok apa yang aku beli..padahal tujuan utama sebenarnya nak beli buku. Sambil menyelam kena minum air kan..hihihi
 
 - Big Apple ~ Mabeles -

 - Nyum-nyum -

- McD -
 
Makan yang yummy-yummy, jarang sebenarnya beli Big Apple tu, sbb kat Ipoh ni ada kat JJ jek, kalau dah kebetulan ke sana jek bleh beli. McD plak mmg kerap juga aku lantak, senang nak beli, sbb bersepah McD kat Ipoh ni. Kemarin aku beli McD sbb malas nak masak..ngeh..ngeh
 
p/s : Buku yg aku nak, akhirnya aku dapat kat MPH...next entry aku story k..
 
 
♥♥ Jom sama2 klik2..u klik me, i klik u ♥♥


1 Kawan Yg Sudi Tinggal Jejak:

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

kalu kat sini..student suka amek modul lamabt2...pelik ah
before dis depa baca buku ape ek??? hurmmm
ade lagi sadis tu
esok nak exam, ari ni mai amek modul
parahhh!!

♥ Jom Tambah Pendapatan Bersama HeartBeat - Just Klik² ♥

Sebelum tu korang klik banner kat bawah ni k...



Tutorial penuh untuk mendaftar HeartBeat korang klik kat bawah ni ok
http://syilasyira.blogspot.com/2011/02/tutorial-heart-beat-jom-tambah.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...