MENU BAR

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

♥ FOLLOW ME ♥

Thursday, May 19, 2011

DAH TiADA MASALAH NAK BERiNTERNET


Kalau ada pengunjung setia blog aku ni mesti perasan aku dulu ngan sekarang berbeza kan...
Apa bezanya ye..? ehem...ehem...actually bukan apa pun. Cuma dulu aku jarang nak update blog kan, dan sekarang rajin sungguh tau. Paling kurang satu entry sehari pun sgt² ok. hahahaha
Semuanya disebabkan oleh....


Brother ni lah buat aku rajin update blog skang ni.. Brother baju olen tu yek. Yang seksi tu hubby aku..hihi


Dah tau kan..?? sebabnya skang ni aku dah pasang streamyx kat umah tau. Best berganda². Sbbnya kapasiti plk unlimited (betoi ke apa aku ckp ni??). Xda dah nak sekat² klo hubby buka youtube...ngeh..ngeh

- Abaikan umah aku yg keberantakan -

Apapun pakai streamyx ni mmg best, yg xbest xleh bawa balik kampung...so, kalau balik kampung dan tak sempat buat entry autopublish  makanya xda entry la hari yg berkenaan. Hihihi

p/s : Brother tu tlg pasang, tapi duit aku yg bg nyawa kat internet tu..hahha


♥♥ Jom sama2 klik2..u klik me, i klik u ♥♥

5 Kawan Yg Sudi Tinggal Jejak:

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

betul2 unifi & streamyx terbaik no Buff untuk video...cayalah

mamalieyna said...

waaah syabas, mkin best la berblog pasni..lalala..hehe~

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

wah2 okla tu nnti makin rajin hapdet..ehehe

Masya Amira Aimie said...

mesti ramai yg nak join lps ni... kt jer xtau mcm mane nak serta huhuhuhuhu........

♥SyilaSyira♥ said...

Anje : betul..betulllll

Mamalieyna : ngeeee

Rose : semangat semankin membara..hahaha

Masya : Dah da tutorial tu...

♥ Jom Tambah Pendapatan Bersama HeartBeat - Just Klik² ♥

Sebelum tu korang klik banner kat bawah ni k...



Tutorial penuh untuk mendaftar HeartBeat korang klik kat bawah ni ok
http://syilasyira.blogspot.com/2011/02/tutorial-heart-beat-jom-tambah.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...