Meh aku tunjuk burung puyuh yg dah tonggel...
Aku beli yg frosen punya..yg segar kat kpg senang r car, kat cni kat pasar mlm pun xda jual. Harga murah jek, sekor RM2, tapi dah siap pek 5 ekor ngan 10 ekor. Aku beli yg 5 jek, sbb aku, hubby ngan syira je nak mkn
Uih, tulang jek yg interframe..tapi mmg best klo puyuh buat sup..lagi 1 aku suka klo goreng berempah..sedap bangat
Ni hubby yg request. Klo sup apa jek aku buat mesti kener ada cili nih..xpun cili+bawang+tomato..
p/s : Sup mmg selalu nek kat umah aku, syira hantu sup..
♥♥ Jom sama2 klik2..u klik me, i klik u ♥♥
1 Kawan Yg Sudi Tinggal Jejak:
terkangkang-kangkang kaki puyuh dalam sup tu, kita tak pandai sangat la masak sup. alaaa ni yg terasa nak makan ni. pantang nampak makanan. kekeke. kenapa tak buat sambal kicap syila, lebih yummi makan dgn sup. kalau ada lebih, cicah dgn pisang goreng. yummi-yummi.
Post a Comment