MENU BAR

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

♥ FOLLOW ME ♥

Monday, March 21, 2011

AKU SEDANG BERCUTI SAKIT......

 
Salam...
Arini aku mc..sok sambung lagi...siap masuk wad tambah air..huhuu...cuti ari jumaat lepas lagi dugaan menimpa aku. Tah cemmana tetiba aku terkena cirit birit. Keletihan yg sgt teruk. Last cirit birit tahun 2008..lama oooo..kenapa aku still ingat kisah yg dah makan tahun tu ek????
 
Cirit birit tahun 2008 aku xkan lupa punya. Disebabkan cirit birit + muntah teruk + demam + panas badan sampai hidung berdarah2..aku bersalinkan Syira awal.. kenangan xkan aku lupa sampai mati. SAMPAI MATI..
 
Ni dah 4 ari still xok lagi...cuma arini tak teruk seperti hari2 sebelum ni. aku hanya leh baring jek, klo bangun sure perut memulas...menarik2 yg paling xmampu aku tahan..meleleh juga air mata nih.
 
Doakan esok aku sembuh...letih sgt. Apapun aku syukur, aku tak muntah walau sekalipun. so, tenaga masih ada di situ.
 
p/s : Macam2 petua aku dah ikut, sampaikan mak pun dah mati akal apa lagi nak suh anak dier ni buat...huhuhu
p/s : Kalau ada nak bgtau cara terbaik yg aku belum buat...sila2kan komen di sini...sob..sob...
 
 
♥♥ Jom sama2 klik2..u klik me, i klik u ♥♥

5 Kawan Yg Sudi Tinggal Jejak:

EiJa ZaQuaN said...

adeii..mmg lemah dibuatnya bila dh kena cirit birit ni
moga syila cepat sembuh ye..

*hadiah top commentator tu dh smpai..terima kasih..:)

ch@ said...

kesiannya awak syila. kita pun takde petua, dan kita pun pernah kena cirit-birit sampai masuk air, terus starting pada situ jaga makan. selalu juga kena cirit-birit dan muntah, tapi biasanya boleh tahan lagila. tak sampai hospital. sabar eh, kita doakan awak diberi tenaga.

kakyong said...

ya ALlah, siannya..

dah sihat ke belum ari ni..

kakyong dah terima FM.. comel sgt , terima kasih..

kakyong dah buat n3 di sini

http://kakyong72.blogspot.com/2011/03/fm-comel-dari-syilasyira.html

Aini Arif said...

aha mmg azab lakalau cirit birit ni duk rumah xyah pkai suar ke kain ke, sng nak ke toilet hihii cube ko cek air kencing mane tau ade 2 line huhuhuuu:p

♥sYiLaSyiRa♥ said...

thanks kepada uoll atas keprihatinan. cayang korang...

♥ Jom Tambah Pendapatan Bersama HeartBeat - Just Klik² ♥

Sebelum tu korang klik banner kat bawah ni k...



Tutorial penuh untuk mendaftar HeartBeat korang klik kat bawah ni ok
http://syilasyira.blogspot.com/2011/02/tutorial-heart-beat-jom-tambah.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...