MENU BAR

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

♥ FOLLOW ME ♥

Wednesday, March 30, 2011

KELUARGA BARU KAMi


Baru berkesempatan nak tayang muka orang baru dalam keluarga aku. Cucu lelaki pertama keluargaku. Tahniah buat kakakku atas kehadiran hero baru. Dah dapat sepasang dah. Alhamdulillah....

♥ Muhammad Adam Syafiq Bin Huzairi ♥
♥ 16 Mac 2011 @ 6.47 pm ♥
♥ 2.82 kg ♥
♥ Hospital Sultan Abdul Halim, Sungai Petani, Kedah ♥




 - Adik + Kakak yg chewi  -
Mood kakak masa ni ok. Klo x ok jgn arap korang leh beramah mesra ngan adiknya. Melalak xhingat dunia nanti. Tapi adik steady jek, kakak jerit cemna pun, dia still tido jek.

 - Sama x?? -

 - Ops..ader 18sx di situ. Abaikan anak patung yg berbogel di situ.

 - Kiss sikit -

 - Hebatnya hero ni berposing masa tidur -

 - Bahagianya tido -
Selama aku dok kat kampung mmg tido jek budak tecik nih. Bahagianya jadi baby

p/s : Hadiah utk baby??? masih belum beli...apa agaknya nak beli ek??? Sure xrugi belikan, nanti leh dapat kat mak ngah juga..Hahaha...barangan turun temurun ^_^

♥♥ Jom sama2 klik2..u klik me, i klik u ♥♥


3 Kawan Yg Sudi Tinggal Jejak:

Aini Arif said...

bulatnye mcm 3kg lak,comel mcm syarif hihiii, kite agak dah mesti nak buh nama syafiq kan kan, ko nnt dpt bby boy buh syahir lak ye huhuuu, tahniah buat kak ros, selamat berpantang n berjaga mlm

♥sYiLaSyiRa♥ said...

Aini : Hihihi...macam tau jek nama anak kita di masa akan datang. Doakan lepas ni dapat pula baby boy.syarif ngan syafiq kebetulan nama lebih kurang kan??

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

tahniah..
besnye bau bb..leh terhidu2 kat sini..oh overnye hahaha

chewi? rindu nak dengar ayat tu sbb kwn sy msa belajar dulu org sik kedah..suke sebut sy chewi.huhu

♥ Jom Tambah Pendapatan Bersama HeartBeat - Just Klik² ♥

Sebelum tu korang klik banner kat bawah ni k...



Tutorial penuh untuk mendaftar HeartBeat korang klik kat bawah ni ok
http://syilasyira.blogspot.com/2011/02/tutorial-heart-beat-jom-tambah.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...