MENU BAR

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

♥ FOLLOW ME ♥

Monday, March 28, 2011

ALHAMDULILLAH DAH SEMBUH SEPENUHNYA


Alhamdulillah lepas hampir seminggu tak sihat, bercuti sakit, bercuti dari blog, akhirnya sembuh sepenuhnya. Mmg dugaan betul. Balik kampung nak pegang baby baru pun terbatas sbb kebetulan aku juga demam, so dr berjangkit kat baby baiklah joh2 kan diri.

Arini bekerja dengan lebih semangat di samping semangat nak update blog yang rasanya seminggu lebih bersawang. Baca sampai muntah k...
p/s : Ari yang sangat tenang....
p/s : Terima kasih kepada mereka2 yang mendoakan kesihatan diri ini. Cayang korang.

♥♥ Jom sama2 klik2..u klik me, i klik u ♥♥


3 Kawan Yg Sudi Tinggal Jejak:

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

Alhamdulillah dah shat,selamat menjalankan tugas seperti sediakala

EiJa ZaQuaN said...

Alhamdullillah..
lega rasanya bila diri dh sihat ni..nak keje pun senang hati..slmt kembali menjalankan tugas..:)

♥sYiLaSyiRa♥ said...

Anje, Eija : Alhamdulillah dah sembuh, senang ati nih..^_^. Thanks to uolls.

♥ Jom Tambah Pendapatan Bersama HeartBeat - Just Klik² ♥

Sebelum tu korang klik banner kat bawah ni k...



Tutorial penuh untuk mendaftar HeartBeat korang klik kat bawah ni ok
http://syilasyira.blogspot.com/2011/02/tutorial-heart-beat-jom-tambah.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...