MENU BAR

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

♥ FOLLOW ME ♥

Thursday, March 10, 2011

SAMBUNGAN KISAH BERJALAN KE LUMUT


Lepas jumpa Aini n tgk baby barunya,kami g teluk batik, mulanya nak bg anak dara mandi-manda. Tapi memandangkan ramai betul org, hish...malas plk aku. yg tension masa nak tunggu mandi air bersih tu..xlalu aku nak tunggu.

Last2 kami berhenti kat tempat taman permainan jek. Bg Syira men sebagai ganti xjadi mandi laut..hihihi

- Walaupun xmandi laut, ada menan2 pun jadilah -

 - Uih..orennya -

 - Yuhuuuu -

 - Macam itik berjalan plk -

 - Seriusnya nak mama -


 - Uih..pesal muka semacam tu??? -

- Pesal plk muka budak nih -

Korang nak tau kenapa muka Syira semacam jek ???? Hihihihi.....ini sebenarnya muka budak bucuk..Syira tgh membuang hasil kumbahan tu..itu pasal muka ketat gila.

Tension aku, kat umah Auntie Aini xda plk nak berak, klo x senang nak basuh..hahahha...Dah namanya berak kami trus blah dari situ cari toilet. Klo lama2 kat situ mau semua budak2 lari. Fuhhh baunya.....aku pun asa nak pengsan..

p/s : Entry ni baru leh buat...dari kelmarin blog xleh upload gambar...


♥♥ Jom sama2 klik2..u klik me, i klik u ♥♥

6 Kawan Yg Sudi Tinggal Jejak:

MamaYatie said...

isk3x..sabor jer la..patut la muka semacam jer anak dara tur yer

Golden Rose said...

tak kisahla main ape pun..yg penting diaorang enjoy

♥sYiLaSyiRa♥ said...

anak dara tu klo membuang semangat ekspresi wajahnya..hahaha

ch@ said...

muchuk la syira. suka tengok posing jln itik tu. kemain lagi. tapi jauh pula gambarnya.

♥sYiLaSyiRa♥ said...

golden rose : Syira mmg suka men kat taman cemgini..nak ajak balik..jenuh tu

cha : asal jln mesti nak menbuang..huhuhuhu...gambar joh, sbb lepas tu mak dier berlari takut bila aksi melompat nak tersembam..^_^

Aini Arif said...

syira ada adik nnt boleh main dgn adik, cik aini doakan syida cpt dpt adik huhu shila, rmh kite guna tandas free dia xmau, dia nak yg bayo huhuu

♥ Jom Tambah Pendapatan Bersama HeartBeat - Just Klik² ♥

Sebelum tu korang klik banner kat bawah ni k...



Tutorial penuh untuk mendaftar HeartBeat korang klik kat bawah ni ok
http://syilasyira.blogspot.com/2011/02/tutorial-heart-beat-jom-tambah.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...