MENU BAR

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

♥ FOLLOW ME ♥

Wednesday, March 9, 2011

AIK...PESAL EK????


Dari pg tadik internet asik loading jek. Ni aku baru leh buka blog, tapi yg pelik masa aku nak masukkan gambar pesal plk gambar tu asik not found...???
Pastu time nak choose file nak masuk gambar pun xbleh..pelik toi..huahhhhhh...dari ptg kemarin tau masalah ni...
Adakah sistem atau internet yg gelong????
Disaat2 aku rajin nak update blog r jadi cemgini..huahhhhhhhhhhhhh
p/s : Akan kugigih tunggu internet ok nanti..Emmmm, apa kata korang klik banner kat bwh nih sementara aku gigih menunggu internet ok..hihihihi...^_^

♥♥ Jom sama2 klik2..u klik me, i klik u ♥♥

1 Kawan Yg Sudi Tinggal Jejak:

mamalieyna said...

hehe...sabo...saja nak uji kemantapan iman sabar..hehe..

♥ Jom Tambah Pendapatan Bersama HeartBeat - Just Klik² ♥

Sebelum tu korang klik banner kat bawah ni k...



Tutorial penuh untuk mendaftar HeartBeat korang klik kat bawah ni ok
http://syilasyira.blogspot.com/2011/02/tutorial-heart-beat-jom-tambah.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...