MENU BAR

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

♥ FOLLOW ME ♥

Tuesday, March 29, 2011

HANGiN AKU NGAN MUKA SELAMBANYA


Mmg cam bernanah jek ati aku nih. Bukan sbb apa, tapi sebab mukanya yg selamba. Meh aku cete sebab musabab aku angin jek.

2 arini aku terpaksa bawa kete hubby sbb road tax kete aku belum sampai g. Road Tax buat kat Kedah, so ambik masa bank nak pos, gpun xda gesa sgt sbb ada kete hubby yg aku bleh bawa sementara tu.

2 hari ni mmg aku g keje awal sgt, sbb nak rebut parking. (kete besar, so, aku xbrani nak cilok2 + nak nyempit2 kat parking kecik) tapi nasib xbaik juga la, aku dapat parking ujung yg mmg selalu akan kener block ngan kete len punya.
- Kete Myvi yg block kete aku -

- Klo aku bawa kancil, sure lepas nih -

Macam klakar jek tgk parking silang cemgitu kan. Depan kete aku tu ada pagar, tp pagar tu selama ni aku xpernah pun tgk dibuka. So, kete aku di penghujung jln. (detail plk aku story )

Meh aku cete point sebenar. Aku balik kul 5 ptg, tepat jek kul 5 aku mesti kuar opis sbb nak amik si Syira kat umah pengasuh. Turun je, aku tgk kete dah kener block. Mula tu mmg aku xkisah sbb tempat tu mmg selalu parking berlapis sbb parking sgt terhad.

Tapi yg aku bengang bila 10 minit aku tunggu blum trun lagi, aku call pengawal dan diorg buat pengumuman. Still xnampak g muka si empunya kete. Last2 kul 5.20 baru dier turun. Wah..wah..20 minit tau aku tunggu, jln dah tentu jem truk time2 cemgitu. Korang tau x, masa dier trun tu, jln melenggang sambil dok sms ker apa tah dok belek hfon dier. Aku pun jadi konfius perempuan tu ker tuan punya kete. Muka mcm selamba sgt. Dier nampak aku dok tercegat ctu, kot nak minta maaf ker, nak senyum ker...Dari aku kurang marah, jadi bertambah marah. SELAMBA SGT-SGT

Tapi aku ttp leh kontrol...sabar...sabar...pas dier buka kete, aku pun trus masuk kete. Lagi sekali perempuan tu bikin aku lagi angin. Korang bayangkan dah 20 minit aku tunggu, leh plk dier masuk kete panaskan enjin dekat 5 minit...aku pandang dier melalui tingkap kete, dier tgk aku, tapi still kete dier xgerak. Jam dah 5.30, dah xtahan sgt, aku buka pintu kete, aku pandang jek, mencabar kesabaran toi. Tapi aku xda la jerit ker picit hon kuat2 ker. Masih mengekalkan sifat keperempuanan aku
(ewah..padahal kepala aku dah ada kepulan api ngan asap dah)
lepas jek aku pandang sambil buka pintu, baru dier jln. Amboi2 ko, buat aku sakit ati jek tau. Paling x, klo ko minta maaf aku leh juga nak senyum. Sabar jelah.

Kejam x aku???bg aku disebabkan parking kat opis tu terhad dan kelonggaran parking berlapis hanya utk mereka yg pulang jam 5 ptg tu patutnya gunakanlah sebaik mungkin. Kang sbb korang pasni dah xleh parking situ, xker jenuh pasni...

Sekian je cete aku, masa aku buat entry ni hati aku dah kool...^_^

p/s : Buat perempuan tu (padahal tah sapa tah dier tu) len kali jgn wat cemgitu. Klo org ada kecemasan kan ssh.
p/s : Maaf dan senyuman itu pengubat hati bg yg tengah marah..so..jgn lokek

 
♥♥ Jom sama2 klik2..u klik me, i klik u ♥♥


4 Kawan Yg Sudi Tinggal Jejak:

♥ EeiNz ♥ said...

klu kin, kin bunyik je hon ... hehe

ch@ said...

sama kes ngan kita semalam. kereta sebelah boleh parking melintang. melintang satu blok petak paking kita pula tu, haih. rasa nak pancit tayar je.

Golden Rose said...

hmm mmg tensi pun...

♥sYiLaSyiRa♥ said...

Kin : Garangnya kin..hihihi..syila sib r masih leh sabar..klo tak, mau kner tocer jek bdk tu.

Cha : Kebetulan pula nasib kita ni sama, hihi..klo cha pancit tayarnya, sekali cha lambat kuar..kih..kih..kih

Golden Rose : Tension sgt2 tau

♥ Jom Tambah Pendapatan Bersama HeartBeat - Just Klik² ♥

Sebelum tu korang klik banner kat bawah ni k...



Tutorial penuh untuk mendaftar HeartBeat korang klik kat bawah ni ok
http://syilasyira.blogspot.com/2011/02/tutorial-heart-beat-jom-tambah.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...