MENU BAR

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

♥ FOLLOW ME ♥

Monday, March 7, 2011

SYIRA TERSENARAI DLM TOP 12


Tajuk mcm beria jek..apapun bkn nak berbangga...tapi sekadar catitan di blog ini.
Apapun mmg ssh pun nak masuk Top 12 ni. Korang jgn muntah plk. Almaklum bkn entry kemenangan pun.

Alhamdulillah Syira tersenarai dalam Top 12 Wajah2 manis ANAKKU RIANG bersama little fingers 

 - Antara Top 12 -

Nak lihat keseluruhan Top 12 korang terjah blog LITTLE FINGERS

p/s : Tersenarai dalam Top 12 dah syukur alhamdulillah....


♥♥ Jom sama2 klik2..u klik me, i klik u ♥♥

4 Kawan Yg Sudi Tinggal Jejak:

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

tahniah, good luck k...HB kat sini

mamalieyna said...

tahniah! mmg sungguh riang tu..hehe..

arif lama tak join contest..hu~

kakyong said...

tahniah buat syira... ;)

kenapa header tu bila kakyong klik dia direct ke gambar, x direct ke home... ;)

♥sYiLaSyiRa♥ said...

tq anje..tahniah juga..balqis pun tersenarai...

♥ Jom Tambah Pendapatan Bersama HeartBeat - Just Klik² ♥

Sebelum tu korang klik banner kat bawah ni k...



Tutorial penuh untuk mendaftar HeartBeat korang klik kat bawah ni ok
http://syilasyira.blogspot.com/2011/02/tutorial-heart-beat-jom-tambah.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...