MENU BAR

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

♥ FOLLOW ME ♥

Tuesday, March 8, 2011

BABY BARU


 Memang baby baru, tapi bkn baby aku k...
Alhamdulillah, aku berkesempatan jumpa baby sahabatku Aini minggu lepas. G ngan Hubby ngan Syira. Klo dulu Aini berpantang di Sabah, aku xberkesempatan menjenguk, bila berpantang kat Lumut dan kebetulan dekat aku trus ajak hubby g melawat.

Comel sgt anaknya...baby boy..sepanjang kami dok bising2, sedap jek baby ni tido. X terasa terganggu langsung. Nama baby belum confirm lagi masa aku g.

- See...cute sgt -

 - Syira ngan baby -

- Dapat gak gambar baby senyum -

- Abaikan tangan budak yg konon2 nak menepuk baby..jenuh aku larang -

- Kami -

Ini juga pertama kali Aini jumpa anakku Syira. Dan Syira baru kenal auntie Aini, selalu dgr aku sebut nama jek......

To Aini : Dah abis pantang jgn lupa bawa baby datang Ipoh plk tau..

p/s : Klo tgk baby terasa nak bg Syira adikla plk..tapi bila memikirkan pengalaman bersalin..arghhhhh..takut asanya


♥♥ Jom sama2 klik2..u klik me, i klik u ♥♥

3 Kawan Yg Sudi Tinggal Jejak:

ch@ said...

meh nak amek aura baby boy sikit. hahaaa. cumel. syira-syira, syira sayang adik tu tak? ngeee.

♥ EeiNz ♥ said...

CONGRATS KAT AINI ! ^_^

♥sYiLaSyiRa♥ said...

cha : syila doakan pasni cha dapat bby boy plk..hihihi..

Kin : Aini xsempat update blog lagi tu..hihihi

♥ Jom Tambah Pendapatan Bersama HeartBeat - Just Klik² ♥

Sebelum tu korang klik banner kat bawah ni k...



Tutorial penuh untuk mendaftar HeartBeat korang klik kat bawah ni ok
http://syilasyira.blogspot.com/2011/02/tutorial-heart-beat-jom-tambah.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...