MENU BAR

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

♥ FOLLOW ME ♥

Tuesday, March 29, 2011

EX-HOUSEMATE SELAMAT MELAHiRKAN BABY GiRL...


Tahniah Buat NURUL FAZLIN ISHAK


 Welcome to the club Lin...
Terlambat wish kat dalam blog ni. Ini juga sebagai tatapan buat Aini. Sure ko nak tgk gambar anak Lin kan....

 - Muncung2 mulutnya -
Dilahirkan di Hospital Permaisuri Bainun, Ipoh, Perak
08 Mac 2011 Jam 8.45 pagi
2.5 Kilogram (secara pembedahan)

- Comel kan??? -

Nama baby ni??? masih mengekalkan asal nama kami..ops..pesal 'kami' ek??
Hahahhaa...sbbnya aku ngan mama baby ni nama kami bermula ngan Nurul...
so, baby baru pun mewarisi nama Nurul...bertambah cucu cicit Adam yang bernama Nurul.

Nama baby comel kat atas nun : Nurul Amani
Nama Mamamya : Nurul Fazlin
Nama aku : Nurulshila
Nama permata hatiku : Nurul Syahira

p/s : Masa g melawat baby ni mmg xnaknya dibuka mata...jenuh dikacau..last2 dibaginya kami muncung...hihihi
p/s : Kehadiran baby Amani ni secara pembedahan disebabkan uri dah berada di bawah. Sebulan ++ mamanya kena masuk wad..alhamdulillah semuanya selamat...


♥♥ Jom sama2 klik2..u klik me, i klik u ♥♥

3 Kawan Yg Sudi Tinggal Jejak:

Aini Arif said...

wahh dpt gak tgk anak lin, thanks shila, mcm anak cina je, tutup mate pun nampak mcm sepet hihii, nnt buh gambaq bby kak ros lak ye dear

Golden Rose said...

congrats....comei je

♥sYiLaSyiRa♥ said...

Aini : mmg matanya seper masa kiorg tgk...ala2 kacukan gitu..^_^. Dah masukkan dah gambar anak kak ros

Golden rose : Tq (jwb bg pihak mama amani .hahahha)

♥ Jom Tambah Pendapatan Bersama HeartBeat - Just Klik² ♥

Sebelum tu korang klik banner kat bawah ni k...



Tutorial penuh untuk mendaftar HeartBeat korang klik kat bawah ni ok
http://syilasyira.blogspot.com/2011/02/tutorial-heart-beat-jom-tambah.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...