MENU BAR

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

♥ FOLLOW ME ♥

Thursday, March 10, 2011

YONG TAU FOO TERBAIK PUNYA


Korang Peminat Yong Tau Foo ...?
Aku mmg minat sgt2 makan Yong Tau foo..tapi hanya jenis sup, yg sambal pedas tu aku xminat.

Tempat Yong Tau Foo terbaik aku pernah mkn kat sitiawan. Sedap sgt...Klo g area Lumut, sure aku singgah dulu makan kat Sitiawan ni. Dah alang2 nak balik kan. Lagi satu best rojak manjung..perhhhh..mmg mengancam, tapi aku xsinggah kat Kedai Rojak Manjung tu.

- Yong Tau Foo Sup -

- Byk pilihan -

- Kedai simple jek -

- Inilah upanya -

- Kesedapannya terletak pada sambal ni -

Masa nak taip entry ni pun terbayang2 kesedapannya....nak selalu mkn xbleh sbb joh, sekali-sekala jelah dapat mkn

p/s : Hubby cakap biasa je asanya, tapi bg aku sedap sgt...


♥♥ Jom sama2 klik2..u klik me, i klik u ♥♥



3 Kawan Yg Sudi Tinggal Jejak:

Golden Rose said...

mase tinggal kl dulu suke sgt makan yong tau foo kat pasar mlm gombak....sedap...tapi sejak balik penang dah lupa terus nak makan YTF ni.

ch@ said...

ahaaa, kita pun suka yong tau fu sup. kat Jhr je kita selalu makan. kat KL ni, kuah pekat. 1st time makan rasa mcm pelik. hiii.

♥sYiLaSyiRa♥ said...

Golden Rose : tringin nak mkn yong tau foo kat tempat len..penang ssh nak jumpa yg kuah sup kan???

cha : kat perak ni klo kat p.mlm kim slm nak jumpa yg sup..klo tringin kener buat sendiri jelah...yg kuah pekat tu rasa mmg pelik...cam xkner ngan tekak kita ni

♥ Jom Tambah Pendapatan Bersama HeartBeat - Just Klik² ♥

Sebelum tu korang klik banner kat bawah ni k...



Tutorial penuh untuk mendaftar HeartBeat korang klik kat bawah ni ok
http://syilasyira.blogspot.com/2011/02/tutorial-heart-beat-jom-tambah.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...