MENU BAR

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

♥ FOLLOW ME ♥

Monday, March 14, 2011

DOMINO'S


Korang dah try set Domino's..??? bg aku set baru yg sgt murah.. 

- Domino's Silibin yg baru dibuka -

Kalau mkn domino's, kami sure bungkus bawa balik, cam xselesa plk mkn kat situ. Domino's ni bkn mcm pizza hut agaknya, mmg mereka lebihkan utk delivery je... Nak mkn ctu, aku perhatikan mmg xda pun pinggan mangkuk segala bagai, just kotak tu je..senang betoi kan..jimat air nak basuh pinggan mangkuk..hahahha...kesitu plk aku melalut..kihkihkih

Dalam kete Syira mmg xtertahan nak mkn, jenuh suh tunggu, bkn joh pun umah...sampai jek umah trus ngadap depan makan, sampai tertonggeng2 semangat nak mkn...

 - Budak kecik di sebalik tabir tu paling xsabar klo bab mkn2 nih -

 - See...mmg sedap -

 - Tayang lagi -

- Lasagna -
Lasagna ni 1st time aku mkn...mmg sedap sgt..berselera aku mkn...huhuhu. Harga sgt berbaloi...hanya RM11 per set...

p/s : Entry tayang2 makanan..ada yg dah lapar???

♥♥ Jom sama2 klik2..u klik me, i klik u ♥♥

3 Kawan Yg Sudi Tinggal Jejak:

ibu qaleesya said...

dah lama tak mamam dominos.. kelantan xde la

EiJa ZaQuaN said...

mmg sedap dominos ni..

eija jumaat lepas baru makan Dominos..free pulak tu..:)

ch@ said...

memang sedap, dulu mrABi tak layan, tapi lepas kita suruh dia cuba, skrg mmg dominos je la. kita suka chicken wing dia. lasagna mmg sedap. cukup rasa.

♥ Jom Tambah Pendapatan Bersama HeartBeat - Just Klik² ♥

Sebelum tu korang klik banner kat bawah ni k...



Tutorial penuh untuk mendaftar HeartBeat korang klik kat bawah ni ok
http://syilasyira.blogspot.com/2011/02/tutorial-heart-beat-jom-tambah.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...