MENU BAR

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

♥ FOLLOW ME ♥

Wednesday, March 30, 2011

KARi KEPALA iKAN

 
Petang kemarin aku buat kari kepala ikan. Beria2 hubby minta buat. Almaklum kepala ikan tenggiri. Yang paling dier tak tahan, ikan tu dier sendiri yang mancing masa balik kampung ritu. Dah mancing sendiri ada rasa mcm best sgt ker rasa ikan tu, ikan berubah jadi rasa ayam KFC ker???hahhaha...
 
- Kari ikan tenggiri -
 
p/s : Dalam blog ttber aku skema..aku klo kari ni sebenarnya xsebut pun kari. Family aku kalau kari tu kami cakap gulai.
 
 
♥♥ Jom sama2 klik2..u klik me, i klik u ♥♥


4 Kawan Yg Sudi Tinggal Jejak:

CiK Jue aka ibu FarisYah said...

bestnye..tetiba rasa lapar pulak...

Golden Rose said...

nampak sedap je....uhh slalunya kalu hasil usaha kita sendiri rasenye lebih umpph sikit...mcm sayur yg kita tanam sendiri bila dimasak taste dia mmg sedap sikitla...

puan nina said...

orang utara cakap gulai kn..kite pun mmg sebut gulai..

♥sYiLaSyiRa♥ said...

Cik Jue : Mcm tu kener la g cari bahan dan masak gulai kepala ikan tu..mmg best

Golden Rose : Klo makanan hasil usaha kita mmg rasanya lagi best kan

Puan Nina : Ha'a kan. jarang gulai tu blah uatara sebut kari

♥ Jom Tambah Pendapatan Bersama HeartBeat - Just Klik² ♥

Sebelum tu korang klik banner kat bawah ni k...



Tutorial penuh untuk mendaftar HeartBeat korang klik kat bawah ni ok
http://syilasyira.blogspot.com/2011/02/tutorial-heart-beat-jom-tambah.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...