MENU BAR

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

♥ FOLLOW ME ♥

Tuesday, November 30, 2010

Tarikh Last Syilasyira 1st Giveaway


Arini dah sampai ke tarikh 30 NOVEMBER 2010. Hari berakhirnya penyertaan Syilasyira 1st Giveaway. Bagi yg belum lagi menyertainya penyertaan masih akan diterima sehingga jam 12.00 malam. Tepat jam 12.01, penyertaan akan ditutup.

Alhamdulillah penyertaan amat menggalakkan walaupun pada mulanya xbape yakin ramai nak join sbb blog ni pun kategori baru lagi.

Bagi yg syila belum terjah tu, harap bersabar k, kat umah semalam internet problem...xbleh buka langsung...insyaallah rini syila cuba terjah juga k...hadiah juga syila akan upload arini (klo xda apa halangan). Agak2 baper org yg akan bertuah???hadiah xda la best sgt k...tapi yg bertuah knerla sudi2kan terima..hihi

p/s : Penghujung thn yg sibuk...almaklum dah sampai penutupan akaun kan....

1 Kawan Yg Sudi Tinggal Jejak:

LyNn'Azlina said...

dah join..no.22
harap2 adalah tuah tu

♥ Jom Tambah Pendapatan Bersama HeartBeat - Just Klik² ♥

Sebelum tu korang klik banner kat bawah ni k...



Tutorial penuh untuk mendaftar HeartBeat korang klik kat bawah ni ok
http://syilasyira.blogspot.com/2011/02/tutorial-heart-beat-jom-tambah.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...