MENU BAR

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

♥ FOLLOW ME ♥

Thursday, November 4, 2010

Pertama Kali Menang GiveAway

Arini rasa best sgt...sbbnya pepagi tdik terperasan sesuatu....
Korang nak tau x kenapa....hihi...(padahal tajuk ada kat atas nun kan...)
Nak tau aku menang GA APA???

Hihihi...Nilah GAnya...
GA dari Mama Zhafran...

Cabutan namaku...


Nampak x??? bestnya hari ni, hari yg bgku cukup indah...chewah...
Korang mesti nak cakap aku ni over kan???hihi, xkisah pun...sbbnya nak bgtau korang...aku ni mmg payah ckit nak menang cabutan2 bertuah ni..serius aku bgtau...mungkin aku ni mmg xda luck, tapi hari ni segalanya dah berubah. ^_^

Terima kasih buat Zhafran sbb cabut no 107 tu tau ..hihihi..

p/s : mudah-mudahan ada tuah lagi lepas ni...AMIN

6 Kawan Yg Sudi Tinggal Jejak:

kakngah said...

tahniah...
hadiah deepavali nih!
hiks!

Mama Zharfan said...

congrats yer! jgn lupa email me ur details + pilihan hadiah..senang me nak pegi beli hadiah yg u nak tu :)

♥sYiLaSyiRa♥ said...

kakngah : hihi...hadiah deepavali yg akan trus dikenang...kihkih

♥sYiLaSyiRa♥ said...

mama Zhafran : dah email....teruja menunggu adiahnya...^_^

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

hehe..takpe mcm tuela perasaan saya bila 1st time menang tau

♥sYiLaSyiRa♥ said...

Baby : hihi...terover byk plk...nasib baby memahami..kihkihkih

♥ Jom Tambah Pendapatan Bersama HeartBeat - Just Klik² ♥

Sebelum tu korang klik banner kat bawah ni k...



Tutorial penuh untuk mendaftar HeartBeat korang klik kat bawah ni ok
http://syilasyira.blogspot.com/2011/02/tutorial-heart-beat-jom-tambah.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...