MENU BAR

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

♥ FOLLOW ME ♥

Tuesday, November 16, 2010

Hanya Berdua...


Last keje arini sebelum bercuti sehingga hujung minggu ni. mesti dah ramai yg dah ada kat kampung kan? aku ptg ni baru balik ke Kedah...mcm lama plk xbalik. ^_^

Dan hari ni buat pertama kalinya aku akan drive sendiri balik ke kampung...tapi bkn berseorangan. Aku berdua ngan Syira. Semoga budak kecik ni xmeragam dan xda nak buat2 hal. 

Kalau nak ke toilet mcm ner gayanya kan??? huhu..xpepasal akan ku angkut Syira masuk sekali, dan ayat "malulah" sure akan kuar dari mulut dier...perlukah dipekup mulutnya?? hahahaha..kejam plak nampak gayanya kan....

Apapun korang doakan perjalanan kami selamat sampai ke destinasi, dan semoga perjalanan kami dirahmati dan dilindungi Allah SWT.

p/s : Kener beli byk makanan dan minuman serta segala mcm benda utk Syira...

2 Kawan Yg Sudi Tinggal Jejak:

cha said...

Syira dah besar, masuk toilet syira pandang tempat lainla... hehe.

semoga selamat sampai syila.

♥sYiLaSyiRa♥ said...

hihihi...klo suaranya sesaja dikuatkan yg xtahan tu...

amin...semoga jln pun xjem

♥ Jom Tambah Pendapatan Bersama HeartBeat - Just Klik² ♥

Sebelum tu korang klik banner kat bawah ni k...



Tutorial penuh untuk mendaftar HeartBeat korang klik kat bawah ni ok
http://syilasyira.blogspot.com/2011/02/tutorial-heart-beat-jom-tambah.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...