MENU BAR

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

♥ FOLLOW ME ♥

Tuesday, November 2, 2010

Gaya Syira Try Seluar


Ni gaya Dak Syira try seluar kalau g Pasaraya. Asalnya nak cuba utk dier...tapi last2...korang tgk jelah...apa yg budak ni buat..

 -Sebelum bertolak utk shoping moping -

 - Semangat dok pilih yg berkenan di hati -

  
- Dah siap pilih leh plak suh abahnya pusing -

 - Tgk la...ada plk diacunya suar tu kat abah..haiya -

 - Wah2 ada hati nak letak betul2 seluar tu kat pinggang abah -

Klo g pasaraya, abahnya try2 baju kat fitting room, sekali Syira aku sumbat sekali...hihihi, xtermampu aku nak kejar mengejar dier di sebalik baju2..tapi lepas dari tu sure dgr suara Syira dari dalam "abah...malulah" hahaha....

p/s : Xpernah aku pergi ber2 ngan Syira ke Pasaraya...takut ada plk kes anak hilang...mintak simpangla

2 Kawan Yg Sudi Tinggal Jejak:

cha said...

hahaha... comel gila, sedondon anak abah niii. sama-sama gebu. kita pun tak pnh pergi shopping berdua ngan cikOni, mau ada announcement anak hilang.

♥sYiLaSyiRa♥ said...

cha : sama2 gebu kan???mamanya bila agaknya leh segebu deme ber2 nih...hihi

♥ Jom Tambah Pendapatan Bersama HeartBeat - Just Klik² ♥

Sebelum tu korang klik banner kat bawah ni k...



Tutorial penuh untuk mendaftar HeartBeat korang klik kat bawah ni ok
http://syilasyira.blogspot.com/2011/02/tutorial-heart-beat-jom-tambah.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...