MENU BAR

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

♥ FOLLOW ME ♥

Tuesday, November 30, 2010

Hadiah Bagi Syilasyira 1st GiveAway


Mesti ada yg tertanya2, apakah hadiah yg bakal diterima oleh pemenang bertuah GA Syilasyira 1st Giveaway kan?

Pada mulanya aku cuma menjangkakan penyertaan mungkin xmelebihi 50 orang. Nama pun blog yg dok sekadar di pinggiran kan. Tapi alhamdulillah penyertaan dah mencecah hampir 150 org. Ada lagi yg xsempat terjah sbb penyertaan last minit. Insyaallah akan diterjah secepat yg boleh k.

Ok, seperti yg dijanjikan jumlah hadiah bergantung kepada jumlah penyertaan. Klo penyertaan dalam lingkungan 50 org, mmg dah bajet nak pilih 2 org pemenang, tapi disebabkan jumlah penyertaan mmg xdisangka2, so telah diputuskan seramai  6 org akan dipilih utk menerima hadiah yg xseberapa.

Hadiah yg akan diterima merupakan

- 1 botol Perfume yg comel lote  (3 org pemenang bertuah)
- 1 PVC Vase (3 orang pemenang bertuah)

Sapa yg bertuah???? TUNGGU....

p/s : Tersangat seksa nak buat entry mlm ni...Internet tersangat slow...arghhhh

5 Kawan Yg Sudi Tinggal Jejak:

tiefazatie said...

wah!best tue!hihi

norihan said...

kalau hadiahnya perfume,memang best....

EiJa ZaQuaN said...

sape la agaknye yg bertuah..hadiahnye best..!

MyaFiza said...

wahh..hadiahnye menarik.. sape yg bertuah agaknye tu.

aan said...

wahh..hadiahnye menarik.. sape yg bertuah agaknye tu.

♥ Jom Tambah Pendapatan Bersama HeartBeat - Just Klik² ♥

Sebelum tu korang klik banner kat bawah ni k...



Tutorial penuh untuk mendaftar HeartBeat korang klik kat bawah ni ok
http://syilasyira.blogspot.com/2011/02/tutorial-heart-beat-jom-tambah.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...