MENU BAR

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

♥ FOLLOW ME ♥

Wednesday, July 13, 2011

JALAN² KE ZOO TAiPiNG - PART 4


Jenuh nak abiskan bab jalan² ke zoo taiping ni. Macam berhari² berkampung ngan haiwan² ni. Sapa yang dah tak lalu nak baca..sabar ye..ni entry last..wakakakaka

- Mama n Syira -

- Hubby -


- Syira yg xnak pandang kamera -

- Ramainya adik beradik -

- Cantik..olen color -

- Syira n hubby yang keletihan -

- Nampak tak..besar woo -

- Gajah yang dinanti² oleh Syira -


Start dari masuk zoo mmg syira hanya nak tgk gajah jek. So, kalau korang perasan dari part 1 sampai part last ni dier hanya turun dari stroller bila time dekat kandang gajah je. Yang lain sepenuhnya naik stroller. Nasib kami xlupa bawa stroller. Kalau tak, mau patah pinggang dok mendukung. Budak ni kan, lebih puas dok dalam stroler dari berjalan.

- Bergayut² anak mama tgk gajah -

- Posing paling mama suka -




Lepas tgk gajah, mood pun dah ok ckit, so dah nak lari², jalan² sendiri. Siap nak main kejar² lagi


Gambar kat atas ni kebetulan jek diambil. Dan aku mmg tak tahu sebenarnya kat sebelah ada sekawan haiwan rupanya...ekekeke...sip syira pun steady je, tak da nak takut².

- Siap berani posing sendiri tu -

- Nampak x, ada sekumpulan haiwan kat situ -


- Itulah haiwannya...aku xpasti jenisnya, tp mcm kura² tapi besar tau -

 - Sebelum balik singgah tgk barang jualan -

Disebabkan xda gambar kami bertiga, dan rasa mcm xda org nak amik gambar kami bertiga, so terpaksalah aku crop gambar n buat teknik super impose..ekekek...
so terhasillah gambar seperti di bawah.

Dari gambar asing² seperti kat bawah ni


Jadilah gambar kat bawah ni...hihihi

Sekurang²nya ada juga gambar bertiga..hahahha...

Mmg best la pergi Zoo Taiping...Uolls yg ada anak tu, memang berbaloi kalau bawa anak pergi

♥♥ Jom sama² klik²..u klik me, i klik u ♥♥

5 Kawan Yg Sudi Tinggal Jejak:

MrS. F!zA said...

dhlama tk pprgi zoo..zoo taiping ni pon sy pergi msa form 3 kot kt silap..bertahun lamanya tu..

Bionic women said...

siyes lama x gi zoo, x pernah ag bawak dhiya gi zoo..nnti nak bawak jugak ler, dah banyak haiwan dia kenal mesti dia seronok..

comel lah syira..pandai bergambar

mamalieyna said...

zoo taiping tak pernah sampai lagi..rindu plak nak g zoo..tp dlm peknen2 ni mcm tak daya je nak tawaf 1 zoo tu..hee~

syok la syira tu.. ^_^

tiefazatie said...

wah..bestnya..xpernah ifa g nie..hihi..caya la sis..wat super impose eh?hihi

sis...tlg like photo tiefa zatie

http://apps.facebook.com/MyWranglerWay/default.aspx?phid=131

tq yaa

Masya Amira Aimie said...

wahhhh.... dah pandai buat super impose.... (^____^)

♥ Jom Tambah Pendapatan Bersama HeartBeat - Just Klik² ♥

Sebelum tu korang klik banner kat bawah ni k...



Tutorial penuh untuk mendaftar HeartBeat korang klik kat bawah ni ok
http://syilasyira.blogspot.com/2011/02/tutorial-heart-beat-jom-tambah.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...